Tokrat bi bilo lepo, če se srečamo v soboto - 23.01.2010 v Ljubljani in tako mogoče zvabimo malo več vpisovalcev iz Ljubljane in okolice da pridejo na klepet in druženje. Saj kot sem v jeseni razumela bi udeležba bila višja, če se zadevo organizira v prestolnici
Dioniz wrote:rtone83 wrote:Mariborčani so si omislili meeting..... kaj pa ljubljančaniVsaj na kakšnem piru
bi se lahko dobili...če ne drugje, pa na Šmarni gori
Res bi se lahko. Mogoče bi bilo boljše nekje pod Šmarno goro, recimo v gostilni Košir.Mislim, da bi bila udeležba večja.
Torej, ker sva organizatorki mariborčanki in jaz priznam, da ljubljanskih lokalov kaj prida ne poznam, upam da boste zadovoljni z mojo izbiro.
Srečanje bi se začelo tako kot je že običaj - nekje okrog 14. ure - tokrat v Pizzeriji Foculus, ki je v centru Ljubljane in tako lahko dosegljiva za vse - ljubljančane in tudi tiste, ki se bomo pripeljali od drugod. Lokal se nahaja na Gregorčičevi 3, v okolici pa je dovolj parkirišč in avtobusnih postaj, saj je v neposredni bližini Kogresnega trga.
Zelo se že veselim srečanja z vsemi (meni) znanimi vpisovalci in seveda, da bi prišlo čim več novih obrazov
Zato prosim, da pošljete svoje prijave do srede, 20.01.2010, tukaj ali na PM.
Upam, da se vas čim več prijavi, tudi tisti seveda, ki zadnjič niste mogli priti.
Udeležba: (14 + 1(fb))
- anabanana
- b100w11 & jenny&me
- bochius
- bzajc
- Dioniz
- franci1
- gergapsek
- Grega
- Lonapo in Barbara
- matuc
- riba fish
- rtone83
- zzzaspanka
Mogoče pridejo (4 + 2(fb)):
- Kasmy
- SENGA1
- sorban
- tejtej
(in še par Uporabnikov j na FB dalo da Mogoče pridejo - a žal ne vem vseh uporabniških imen - upam da se odločijo in da se nam pridružijo, prostora bo za vse)
p.s. srečanje sem uredila tudi na FB - če je komu tam lažje sledit ali razpravljat je več kot dobrodošel ...