Moderators: gergapsek, jenny&me

44
14
3
2
3
1x Hungary (do 09.11.2012)

bochius wrote:Rafaelus, kar se mene tiče, ni prav nobene škode, če smo "izgubili" 500.000 vpisov in lepo število zadetkov. To se je zgodilo, ker je kolega, ki ga ti očitno ceniš goljufal in so ti vpisi ter posledično tudi "zadetki" plod njegove imaginacije. Poštenje v tej državi sicer ni ravno kurantna roba, je pa tvoj kolega goljuf in nikakršna žrtev. Bobu bob.

bochius wrote:Zgrešil si bistvo mojega sporočila: mitjajp je goljuf in ne žrtev čistilk. Pa mir s teboj.

Rafaelus wrote:bochius wrote:Zgrešil si bistvo mojega sporočila: mitjajp je goljuf in ne žrtev čistilk. Pa mir s teboj.
Ti pa nisi prebral mojega posta: Vprašal sem samo ali so mitjapa naključno našli čistilci ali smo ga Slovenci prijavili čistilcem in da me matra firbec. Tebi pa lahko noč

hladno_pivo wrote:... Tudi meni se zdi kolateralna škoda, pol milijona bankovcev, prevelika. ....Statistično gledano pa so pobrisani bankovci dejansko obstajali in so v obtoku v Sloveniji. Ne gre za neke random virtualne bankovce, katerih hiti bi se pojavljali enakomerno po celi Evropi. Ne opravičujem fakerjev, da se razume, samo te bankovce je kolikor razumem pač trosila NLB (oz. v 95% domače banke). Zadetek z NLB je pa meni osebno ok.
44
14
3
2
3
1x Hungary (do 09.11.2012)
Rafaelus wrote:Vprašal sem samo ali so mitjapa naključno našli čistilci ali smo ga Slovenci prijavili čistilcem

. 

Return to Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest