Kun kaikki menee päin arsea...

Kerro mielipiteesi ja ehdotuksesi suomeksi

Moderators: Luumi, Sleijeri

Post Reply
User avatar
E.K.Virtanen
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 19
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:37 pm
Location: Ylistaro
Contact:

Kun kaikki menee päin arsea...

Post by E.K.Virtanen » Sat Jul 30, 2005 4:06 pm

Näitä on jokaisella, eikös vaan?
Kerronpa omat viimeiset 24h. Pistäkee jatkoa.

Eilen sain vihdoin viimein rahat uuteen näytönohjaimeen, lisämuistiin, verkkopiuhaan ja monitoriin.

Se uusi kaupasta ostettu näyttis ei toiminut, vaikka kokeiltiin kolmessa eri koneessa. Eikä muuten toiminut muistikaan, ja kyllä, kokeiltiin myös kolmessa koneessa. Ko. kauppa kun vielä la ja su kiinni joten odottelen maanantaita.

Tänään sitten piti lähteä länsi-suomeen hakemaan pyreneesiä ja samalla levittää rotukoiran hinnan verran seteleitä samaan suuntaan. Ennen nokiaa auton lämmöt huipussaan, sisälämmitin puhalsi kylmää. Eli joko vesi vähissä ja vedenkierto ei pelitä. Pika-ajelu takaisin yltsille jossa kaverin tallilla aikamme fiksailtuamme saimme lämmöt toimimaan kuten autossa pitää. 30min tyhjäkäyntiä sen mukamas todisti.

3km uudelleen lähdön jälkeen lämmöt taas huipussaan ja vesi kadonnut syyläristä. Onneksi lähellä kotia joten sinne parkkiin ihmettelemään jotta minne vesi mennä.

4 litraa vettä myöhemmin osoittautuu veden "pakopaikaksi" tuttavuus öljyn kanssa. Eli koko hoito avattava, puhdistettava ja tiivisteet vaihdettava jotta koko paska ei leikkaa kiinni.

Eli ei rotukoiraa ja auto paskana.

No, kiukun laskemiseksi lähdetään tuonne meidän metsikköön nykyisten koirien kanssa, muutama olut repussa. Kivaa on ja fiilis alkaa olemaan sitä normaalia tasoa...ja huomenna kaveri kyyditsee meidät sinne länsi-suomeen sitä koiraa hakemaan joten ei tässä hätää...hankitaan toinen auto jos tuo nyt vesiöljyyntynyt rotisko osoittautuu liika pahaksi.

Koti-piha ja "onkohan se paikallinen ilmaisjakelulehti tullut josko siellä olisi tietoa jostain hyvästä keikasta tänään...?"

Jeejee, laatikossa kirje vuokra-isännältä jossa hän kertoo jotta vuokra nousee sitten lokakuussa.

elämä on...

Muilla vastaavia päiviä? :lol:

User avatar
Dakkus
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 4734
Joined: Tue Jun 24, 2003 3:59 pm
Location: No Helsinkiem, Somijas / Iš Helsinkio, Suomijos
Contact:

Post by Dakkus » Sat Jul 30, 2005 4:51 pm

Yritä nyt ottaa tämä lohdutuksena :P

Jos et asuisi niin kaukana, tarjoaisin sulle tuopin jotain erittäin hyvää olutta 8)
Ko saka āboliņš? Pēk pēk pēk!

User avatar
Fundamental
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 2172
Joined: Wed Jul 03, 2002 6:57 am
Location: Tampere, Finland
Contact:

Post by Fundamental » Sat Jul 30, 2005 4:55 pm

Kuulostaa kyllä pahalta lurah.. mutta kyllä se siitä taas.. osta ensi kerralla Saab ;)

Ps: Dakkus on läpeensä fosters miehiä, joten hänen tarjouksensa ovat mitä ovat ;)

blue-J

Post by blue-J » Sat Jul 30, 2005 5:15 pm

Noh, lurahin avookina voinen sanoa sen verran, että seteleiden levittely ei nyt aivan tänään onnistunut suunnitelmien mukaan... ;D Ja kyllä edelleen viduttaa! Ainakin siis meikäläistä, joka sitä perhanan koiraa halusikin! ;D Ja kuka myös omistaa kyseisen epäonnen rellun pimpulan... *ottaa sen kuuniaksi huikan sekä oluesta että paukusta*

MHM
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 12
Joined: Wed Aug 04, 2004 8:45 pm
Location: Uusimaa, Finland

Post by MHM » Sat Jul 30, 2005 5:42 pm

Noh, kyllähän tavallisen resuperseen elämä on täynnä arjen pienempiä ja isompia harmeja ja takaiskuja. Kuitenkin uutta tavaraa ja materiaa saa aina rahalla, tällainen tavallinen tallaaja sitten vaikka velkarahalla. P**se on kuitenkin aina auki joten ei siinä mitään. Sitten kun painii isompien ongelmien parissa, niin nuo pienet ongelmat tuntuvat mitättömiltä. Itselläni on viimeiset puolitoista vuotta ollut näitä isompia ongelmia, mm. pitkän parisuhteen loppuminen, asunto- ja rahaongelmat ja kaikkia lieveilmiöitä mitä näihin liittyy. Moni noista asioista vieläkin taakkana harteilla mutta elämän pitää jatkua.

Niin kauan kun parisuhdeasiat ovat kunnossa, ystävät ja omaiset terveinä ja olemassa, katto pään päällä ja vatsa täysi, niin näiden pa*kojen autojen korjauttaminen ja Lotossa kaksi ja lisänumero oikein saattavat tuntua isoilta ongelmilta ja että kaikki menee päin peetä. Itse mielelläni vaihtaisin viimeaikojen ongelmat rikkoontuneeseen kannentiivisteeseen ja kärvähtäneeseen kovalevyyn.

Anyway, toivottavsti tietokoneen osien kuitit ovat tallella ja kuluttajansuoja toteutuu ja toivotaan että se Rellukin pian on taas tien päällä lisää kilometrejä nielemässä. Koirakin pääsee pian uuteen kotiin uusia isäntiään ilahduttamaan, joten kuulostaa hyvältä.

Minä korkkaan kohta toisen olueni ja painun pihalle haukkaamaan raikasta ilmaa ja nauttimaan kauniista kesäillasta. Aurinkoista loppukesää kaikille! :D

User avatar
romppu
Euro-Expert
Euro-Expert
Posts: 531
Joined: Tue Feb 17, 2004 6:53 pm
Location: Helsinki, Finland

Re: Kun kaikki menee päin arsea...

Post by romppu » Sat Jul 30, 2005 6:05 pm

lurah wrote:Muilla vastaavia päiviä? :lol:
Tänään unohdin pistää valkosipulia aamiaisleiville, mutta hain kaupasta muutaman lonkeron hukuttaakseni tämän suuren murheen. :lol:
€BT, обязательно...

User avatar
E.K.Virtanen
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 19
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:37 pm
Location: Ylistaro
Contact:

Post by E.K.Virtanen » Sat Jul 30, 2005 6:42 pm

@MHM:
Niinpä. Noi mainitsemasi jutut ovat tuttuja täälläkin päin, mutta jotta tämä ei menisi kisaksi siitä kellä oikeasti oli se paskin päivä joskus elämässään niin pidetään topiikki aiheista joille oikeasti jaksaa vielä nauraakin :wink:

Rellu kulkee jos kulkee, koira tulee kotio huomenna vaikka kävellen hakisin

Ja kuten eukko (visitor) sanoi ylempänä, se rellun pimpura on pihas ja jos satun sille päälle, ni se löytyy keijärvestä vielä tänä yönä :lol:

Enivei, näitä sattuu (päiviä) joten kaik vitutus postit tänne. Jos ei muuten, niin ainakin muut saa nauraa sun päin arsetta menneelle päivälle :lol:

Ylläpidolle iso "youre man" viesti. Postaaminen ilman rekisteröitymistä on oikeasti vallan jees juttu. "you must be registered to reply on this topic" viestit ovat juuri sieltä mihin tämän topiikin otsikko viittaa 8) :lol:

User avatar
Henriika
Euro-Expert
Euro-Expert
Posts: 642
Joined: Fri Nov 26, 2004 9:13 am
Location: Turku
Contact:

Post by Henriika » Sat Jul 30, 2005 8:15 pm

Minun tarinani on tälläinen. Viime toirstaina olin viimeistä päivää työpaikan veneellä kurssilla jotta voisin olla myöhemmin apuna merellä. Kurssin vetäjänä oli eläkeellä oleva oikea merikapteeni, joka oli kiertänyt kaikki meret.

Tultuamme maihin kahdeksan maissa, sovimme menemämme loppukaljoille yhteen ravintolalaivaan mitä oli siinä Aurajoessa. Unohtaen todellakin sen tosiasian että en ollut syönyt mitään puolen päivän jälkeen join järjettömän määrän olutta ja valkoviiniä. Oksensin siihen ravintolalaivan kannelle ja jouduin menemään kotiin taksillä roskapussi kädessä ja maksamaan taksin kortilla koska 35 euroa rahoistani (kolme kymppiä ja yksi viitonen, yksi kympeistä oli Trichet) jäi maksuksi siitä kannen siivoamisesta. Perjantain vietin melkein kokonaan krapulassa uskaltamatta tehdä mitään muuta kuin nukkua.

Toivottavasti tämä piristää jotakuta, varsinkin krapulaista 8) :roll: :lol:

User avatar
E.K.Virtanen
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 19
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:37 pm
Location: Ylistaro
Contact:

Post by E.K.Virtanen » Sat Jul 30, 2005 8:28 pm

Henriika wrote:Minun tarinani on tälläinen...
MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiitos! :lol: 8) :wink:

User avatar
tiura
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 1012
Joined: Wed May 19, 2004 12:59 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Post by tiura » Sat Aug 06, 2005 9:03 am

Tämähän on sitten ihan oikea paikka minun kesälomapurjehdustarinalleni.

Sehän on todettu jo vuosia sitten, että tuulet ovat pääsääntöisesti vastaiset ja aina sataa, mutta aina sitä vaan uskoo ja luottaa, että joskus se kelionni kääntyy. Ehkä sitten ensi kesänä. Suomenlahden ylitimme koneella vastatuuleen puskien, kunnes; päivän teema tuntuu olevan ylikuumenevat moottorit; siinä suurinpiirtein keskellä Suomenlahtea alkoi kone kuumeta. Pakko oli sammuttaa moottori ja ryhtyä luovimaan. Perille Viron puolelle kuitenkin päästiin, vain 6 tuntia myöhemmin kuin olin ajatellut ja läpimärkinä ja kylmissämme.

Länsi-Viron saaristoa siinä sitten kierreltiin aina Pärnuun saakka, jossa oli tosi mukavaa siihen saakka kunnes minut ryöstettiin. Tyypilliseen suomituristin tapaan lähdin yksinäni haahuilemaan ööklubista satamaan päin ja siinä joku veljeskansan edustaja lyöttäytyi seuraan, enkä osannut mitään epäillä, ennen kuin olimme syrjemmällä kahdestaan jolloin tämä hyypiö kävi taskuilleni. Vei lompakon ja kännykän, ryökäle. Lompakossa oli Visa Electron, jota ei ole onneksi käytetty, ajokortti ja läjä asiakaskortteja sekä noin 600 EEK käteistä. Kännykkä oli vanha 3210, eniten harmittaa numerot, joita oli muistiossa, joista osaa tuskin mistään enää löydän. No, nenä on suorassa ja digikamera jäi haltuuni. Eniten korpeaa paikallisen poliisin asenne, tuli aika rikollinen olo siellä kyttiksellä asioidessa. Ihan kuin en erikseen sanomatta tietäisi toimineeni typerästi. :roll:

Alunperin matkalta piti palata vasta tänään tai huomenna, mutta koska piti ehtiä hakemaan pankista uusi internet-tunnuslukukortti ja kaupasta uusi puhelin, niin tuli helvetillinen kiire päästä Suomeen perjantaiksi. Niinpä piti sitten vetäistä Pärnusta 80 mailia Haapsaluun yhdellä rykäisyllä. Loppumatkasta alkoi tietysti sataa. Haapsalun sisäänajoväylä on ihan helvetillisen kapea, mutkainen ja kivinen. Sen sitten ajoimme pussipimeässä ja vesisateessa GPS:n ja tietokoneen avulla, mutta kivelle ei osuttu. :twisted:

Ylitys takaisin Suomen puolelle oli tällä kertaa leppoisa, ajelimme koneella lähes tyynessä, eikä konekaan kuumentunut. Mystinen vika, joka ilmenee yleensä aina väärällä hetkellä. Epäilykset kohdistuvat joko satunnaisesti toimivaan termostaattiin tai sitten jäähdytysvesikierrossa seikkailee jokin irtoesine, joka konetta käynnistettäessä joko osuu jonkun sopivan reiän tukkeeksi tai sitten ei. Hangosta Turun saaristoon taas koko päivän kestävässä vesisateessa. :evil:

Nyt on pahin vitutus laskenut, että Unkarin reissu alkaa taas tuntua ihan hyvältä ajatukselta. Useaan kertaan ajattelin, että myyn veneen ja hankin jonkun mukavamma harrastuksen, jossa ei tarvitse aina olla märkänä ja palella. Mutta ehkä ensi kesänä on mieli toinen.

User avatar
avij
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 5762
Joined: Mon May 27, 2002 10:45 pm
Location: Helsinki Finland
Contact:

Post by avij » Sat Aug 06, 2005 9:53 am

@tiura: Kovin tuttu tunne, nimim. itsekin jokusen kerran purjeveneellä liikkunut :wink: Pienet vastoinkäymiset kuuluvat harrastuksen luonteeseen, mutta niistä pitää selviytyä suomalaisen sisun voimin. Joku on joskus (markka-aikana) sanonut, että purjehdusta voi simuloida helposti seisomalla kylmässä suihkussa ja repimällä satasia..

Ryöstetyksi tuleminen on tietty ikävämpi juttu, tuollainen alkaa *tuttamaan helposti. Onneksi tänne saa avautua, se helpottaa heti hiukan.
Money makes the world go round. We track how the money goes round the world.
EBT Tech WG leader. Do not PM me if your question is not related to Tech WG or the association.

User avatar
Klazu
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 7681
Joined: Thu Feb 19, 2004 8:34 pm
Location: Vancouver, Canada

Post by Klazu » Sat Aug 06, 2005 11:37 am

avij wrote:Joku on joskus (markka-aikana) sanonut, että purjehdusta voi simuloida helposti seisomalla kylmässä suihkussa ja repimällä satasia..
Ei hitto, tuo oli aika hauska. :lol: Sitähän se veneily on, tolkuttoman kallista...
Living away from Euro zone in the beautiful Vancouver, Canada since January 2012. Experiences and stories of living in here can be found in here (in Finnish).

User avatar
tiura
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 1012
Joined: Wed May 19, 2004 12:59 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Post by tiura » Sat Aug 06, 2005 1:12 pm

Eikä se euroaikana sen kummemmaksi ole muuttunut, edelleen erittäin hyvä purjehdussimulaattori on seistä kylmässä suihkussa vaatteet päällä ja repiä satasia. Tai minun tapauksessani kakskymppisiä, kun harrastan pihistelyveneilyä.

Moottoriveneilysimulaattoriin sen sijaan tarvitaan jo kaveri avuksi. Nimittäin, homma menee muuten samaan tapaan kuin purjevenesimulaattorissakin, eli seistään kylmässä suihkussa vaatteet päällä ja revitään sen kokoisia seteleitä, kuin minkä kokoisella veneella kuvitellaan ajavamme ja lisäksi kaveri mätkii kakkosnelosella selkään. :twisted:

User avatar
Henriika
Euro-Expert
Euro-Expert
Posts: 642
Joined: Fri Nov 26, 2004 9:13 am
Location: Turku
Contact:

Post by Henriika » Sat Aug 06, 2005 7:13 pm

Minulla ei ollut tänään minkäälaisia tuollaisia ongelmia, vene jolla olin liikenteessä ei ollut omani, en joutunut maksamaan matkaani, sain ruuan ja teetä matkalla sekä oleskella kauniissa saaressa. Tietysti joudui laskemaan matkaa, siivoamaan hieman venettä ja ajamaan, mutta ne ovat kevyttä hommaa sen rinnalla mitä todellinen veneily vaatii 8) Oikein nautinnollinen retki, ainoastaan pitkästyin ;)

User avatar
Schaza
Euro-Expert
Euro-Expert
Posts: 672
Joined: Wed Jun 04, 2003 11:45 am
Location: Heinola, Finland
Contact:

Post by Schaza » Tue Aug 09, 2005 8:12 pm

Koko ajan jonkin sorttista nurinaa aiheuttavaa on elämässä, mutta olisiko se elämää jos kaikki menisi niinkuin olisi parhainta...?

Itselläni ihan kohtapuoliin kesäloma aluillaan... tosin kaikki rahathan menevät laskuihin, ja vuokraan (joka onneksi nousee vasta ensi kuussa)... lomasta saattanee siis tulla hyvin samankaltainen arjen kanssa - no money, no honey. ;)

Post Reply

Return to “Keskustelua tästä sivustosta ja eurojen seuraamisesta (Suomi)”