ja vlastne moc neminam.. vacsinou platim kartou..
a eurase ziskavam hlavne od mamky z prace..

Moderator: gulocka
259 zatimstudan wrote: kerny - neva, pokracuj, raz sa urcite dockas!kolko bankoviek si uz zadal?
No, teraz neviem ci sa mam hnevat, ze o mne pochybujeskerny wrote:Gulka ma naslaaaNeze si tam len tak hodila cislo, aby si mi radost spravila z prveho zasahu
a ja mam s tym smidom dva zasahy, normalne neverimTomi1983 wrote:a co hovorite na toto
http://sk.eurobilltracker.com/profile/? ... ser=144386
Bankomaty SLSP maju taku vymozenost, ze sa da zvolit konkretne bankovky ktore chces (najviac 40ks). Napr. chcem vybrat 400EUR, bezny bankomat vyda 4*100 alebo 8*50. Ja poziadam o 40* 10EUR, mozem potom naraz zadat 40 bankoviek. Ma to trocha nevyhodu, ze mam tlstu penazenku a vsade platim desinamystudan wrote:ludia, este by ma zaujimalo, kde najcastejsie ziskavate a minate bankovky... aby ostatni vedeli, kam ist...
studan wrote:ono je tych typkov viacej... pamatam si, ze zo zaciatku roka bol tiez jeden taky... a nedavno uzivatel s nickom stavmat group... ja len nepochopim koho to bavi tam davat fakeove bankovky... a z akeho dovodu...
inak dakujem dnes znovu uzivatelovi m72 za dvojnasobne najdenie mojich bankoviek...