Du skaičiai - 435 pasikartojimus mes turėjom per 2015-2016 metus (nuo euro įvedimo Lietuvoje iki 2017.01.01). 454 - išvis nuo 2002 sausio 1os, kai atsirado euras. Kai rašau, šįmet jau turim 428 Iki rugsėjo turėtume aplenkti senuosius pasiekimus, bet reikia visiems kolektyviai padėti siriui
RKPLt wrote: Iki rugsėjo turėtume aplenkti senuosius pasiekimus, bet reikia visiems kolektyviai padėti siriui
Ačiū ačiū man irgi smagu, kad artėjam prie Liuksemburgo
Tačiau nuvilia tai, kad iš 312 (neskaitant 2-jų trigubų) mano turimų pasikartojimų net 270 pakliuvo man.Silpnas palaikymas iš kolegų
RKPLt wrote: Iki rugsėjo turėtume aplenkti senuosius pasiekimus, bet reikia visiems kolektyviai padėti siriui
Ačiū ačiū man irgi smagu, kad artėjam prie Liuksemburgo
Tačiau nuvilia tai, kad iš 312 (neskaitant 2-jų trigubų) mano turimų pasikartojimų net 270 pakliuvo man.Silpnas palaikymas iš kolegų
kiek galim, ir kiek gaunasi, tiek ir padedam
jei ir toliau tokiu pat tempu, per 3-4 mėnesius aplenksim ir Graikija su Airija
Būtinai prisijungsiu prie Lietuvos Respublikos šimtmečio paminėjimo! Prie visų įkeliamų banknotų dar prirašysiu komentarą ' 100 metų atkurtai Lietuvos valstybei '. Siūlau tai padaryti ir kitiems.
Jei teisingai pastebėjau active/passive pasikartojimų santykį, tai banknotų srautas didesnis iš Kauno į Pakruojį nei atvirkščiai