s...l...o...w...

if you have anything to say about this forum, this is the place

Moderators: Fons, avij, Phaseolus

doiknow
Euro-Master in Training
Euro-Master in Training
Posts: 766
Joined: Sun May 20, 2007 4:04 pm
Location: Hannover, Germany

Re: s...l...o...w...

Postby doiknow » Mon Jun 29, 2009 6:47 pm

OK back to normal here as well. Yesterday I had a 'longtimeping' of ebt.eu which resulted in a 50% package loss 8O
But for now its pretty normal:
--- eurobilltracker.eu ping statistics ---
120 packets transmitted, 120 received, 0% packet loss, time 119451ms
rtt min/avg/max/mdev = 66.053/67.466/71.034/0.739 ms


thx for your information avij
One Currency, one Union, one Eurobilltracker...
My dots are of the same order as 10.

User avatar
avij
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 5614
Joined: Mon May 27, 2002 10:45 pm
Location: Helsinki Finland
Contact:

Re: s...l...o...w...

Postby avij » Sun Jul 12, 2009 9:33 pm

We're apparently experiencing similar problems again..

edit: the problems were gone in about 10 minutes.
Money makes the world go round. We track how the money goes round the world.
EBT Tech WG leader. Do not PM me if your question is not related to Tech WG or the association.

User avatar
Crazy Bob
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 7149
Joined: Sun May 01, 2005 6:29 pm
Location: Rotterdam, Netherlands

Re: s...l...o...w...

Postby Crazy Bob » Sun Jul 12, 2009 9:41 pm

Sometimes; it's less bad than the last time, though.
Rotterdam #3, South Holland #10, NL #38, Int'l #305
My profile

smithdavid4321
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 09, 2009 9:45 am

Re: s...l...o...w...

Postby smithdavid4321 » Wed Nov 11, 2009 10:02 am

Hi Crazy Bob,

This is Smith, I also faced the same problem, that time I thought my connection was weak but after reading this thread I knew that everybody facing the same problem. Thanks for solving confusion and keep in touch.

User avatar
Crazy Bob
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 7149
Joined: Sun May 01, 2005 6:29 pm
Location: Rotterdam, Netherlands

Re: s...l...o...w...

Postby Crazy Bob » Sun Nov 22, 2009 8:48 pm

Again, both the site and the forum are loading very slowly here.
Rotterdam #3, South Holland #10, NL #38, Int'l #305
My profile

User avatar
Jes
Euro-Master
Euro-Master
Posts: 4930
Joined: Thu May 24, 2007 9:38 pm
Location: Away from home (once again)
Contact:

Re: s...l...o...w...

Postby Jes » Sun Nov 22, 2009 9:05 pm

Crazy Bob wrote:Again, both the site and the forum are loading very slowly here.

The same for me... :|
Jes Speaks English, French, Spanish, Tokpisin and Esperanto. (Currently learning Swahili).
Don't fear perfection, you'll never reach it! (by Salvador Dali)
my EBT: http://es.eurobilltracker.com/profile/?user=121292" coins and banknote collector. :)

User avatar
Crazy Bob
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 7149
Joined: Sun May 01, 2005 6:29 pm
Location: Rotterdam, Netherlands

Re: s...l...o...w...

Postby Crazy Bob » Fri Jan 21, 2011 7:10 pm

Crazy Bob wrote:Again, both the site and the forum are loading very slowly here.

Right now it's the same...
Rotterdam #3, South Holland #10, NL #38, Int'l #305
My profile

User avatar
Crazy Bob
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 7149
Joined: Sun May 01, 2005 6:29 pm
Location: Rotterdam, Netherlands

Re: s...l...o...w...

Postby Crazy Bob » Fri Jan 21, 2011 7:57 pm

and we're back to normal speeds again...
Rotterdam #3, South Holland #10, NL #38, Int'l #305
My profile


Return to “Forum feedback”