POSEBNO MI JE VŠEČ NEKDO, KI SE PODPISUJE Z GORENC. NE VPISUJUE, IMA PA PREGLED. VERJETNO JE SEZNANJEN STANJEM NA PSIHIATRIJI, SAJ IMA ZAME OČITNO ŽE REZERVIRANO CELICO ZA ZELO NEVARNE.
GORENC, SE VIDIVA TAM!

Moderator: gergapsek
To je ena od možnosti, ki jih pripravi NIG. Čeprav... jaz imam zadetke z 52-imi občinami (s koncem februarja), tako da si najbrž močno podcenil svoj dosežek. Kar odpri novo rubriko s tem naslovom.žolca wrote:Mene pa zanima, če je že na forumu rubrika Zadetki po občinah. Meni se to zdi bolj zanimivo ( po poštnih številkah bi bilo preveč).
Zadetek z občino Velenje, MB, SG, LJ, KP, KR, Lendava, Dobrna.. kot aspik sigurno imam. Prepričan sem, da imam vsaj 50 različnih "občinskih" zadetkov.
Ne zameri, jaz sem tu naštel 166 občin. Ali si se uštela, ali pa ti 3 manjkajo v seznamuLonaPo wrote:169/212 = 79,72 %
Ajdovščina, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Bohinj, Borovnica, Bovec, Braslovče,Brda, Brezovica, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črna na Koroškem, Črnomelj, Črenšovci, Divača, Dobrna, Dobrova-Polhov Gradec, Dobrovnik, Dolenjske toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Duplek, Gorenja Vas-Poljane, Gorišnica, Gorje, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Grosuplje, Hajdina, Hoče - Slivnica,Hodoš, Horjul, Hrastnik, Hrpelje - Kozina, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kanal ob Soči, Kidričevo, Kobarid, Komen, Komenda, Koper, Kozje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Kungota, Laško, Lenart, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Log-Dragomer, Loška dolina, Lovrenc na Pohorju, Lukovica, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Miren-Kostanjevica, Mislinja, Moravče, Moravske toplice, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Piran, Podčetrtek, Podlehnik, Podvelka,Poljčane, Postojna, Prebold,Prevalje, Ptuj, Puconci, Rače - Fram, Radenci, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Renče-Vogrsko, Ribnica na Pohorju, Rogaška Slatina, Rogašovci, Rogatec, Ruše, Selnica ob Dravi, Sežana, Slovenij Gradec, Slovenjska Bistrica, Slovenske Konjice, Središče ob Dravi, Starše,Sv.Ana, Sv.Jurij ob Ščavnici, Sv.Andraž v Slo.g., Sv.Trojica v Sl.g., Sv.Jurij v Sl.g., Sveti Tomaž,Šalovci, Šempeter-Vrtojba, Šenčur, Šentilj, Šentjernej, Škofja Loka, Škofljica, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Turnišče, Trzin, Velike Lašče,Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žužemberg