http://www.eurobilltracker.eu/hits/?com ... 0&inthit=0
Čestitke vsem zadetkarjem.
Moderator: gergapsek
Nekako od Črnuč do centra - kolikor je dolga cela občina Bežigrad. Večinoma okoli plave lagune in razstaviščaHannibal_Lecter wrote:Kje za Bežigradom pa zapraviš oz. zamenjaš največ denarja, ker jaz ravno tako živim za Bežigradom in mogoče bom celo kdaj prejel tvoj bankovecNiv€ska wrote:tako da res ne vem kako naj se zmenim s "prijateljem", ki zgleda prav tako živi nekje za Bežigradom ali v centru.

Ravno to sem objasnila tudi na angleškem forumu,ker lahko poveš svoje mnenje na temo zbrisanih zadetkov, ki mi jo je posredoval mislim da nickx, kjer so moje mnenje sprejeli in mi zadetke vrnili, saj ni bilo nobenega replaya. Pohvalila sem jih tudi za vestno delo, saj so mi zadetke vrnili s svetlobno hitrostjojenny&me wrote: hm... še to...
v sloveniji ni tako majhna verjetnost zadetkov![]()
po drugih državah npr. irski ali italiji, uporabniki morajo vpisati več tisoč bankovcev, da dobijo prvi zadetek.

To kar sem napisala ni blo mišljeno kot kritika, je hotel biti odgovor na BIVOLov post, da je verjetnost zadetkov majhna.hm... še to...
v sloveniji ni tako majhna verjetnost zadetkov
po drugih državah npr. irski ali italiji, uporabniki morajo vpisati več tisoč bankovcev, da dobijo prvi zadetek.
Tudi z moje strani je bilo mišljeno vse pozitivno.jenny&me wrote:To kar sem napisala ni blo mišljeno kot kritika, je hotel biti odgovor na BIVOLov post, da je verjetnost zadetkov majhna.hm... še to...
v sloveniji ni tako majhna verjetnost zadetkov
.......

Če si mislil, da so moderatorji hitov vsevedi se motiš, tudi oni so ljudje.B I V O L wrote: kako bi moderator v tem primeru ugotovil goljufijo Tako pameten pa seveda ne more biti