To je tekst, ki sem ga mislil poslati danes na par časopisov, ki objavljajo novice na svojih straneh...
Kam gre denar? Odgovor ima EuroBillTracker!
Od 1.1.2007 se je v projekt vključilo že več kot 400 uporabnikov iz Slovenije, s tem se je slovenska prisotnost štirikrat povečala. V Sloveniji je uporabnikov tako že več kot v Luksemburgu in vsak čas jih bo več kot v Grčiji.
EuroBillTracker (EBT) je mednarodna neprofitna skupina prostovoljcev, ki sledi Evro bankovcem po svetu. Vsak uporabnik vpiše v EuroBillTracker serijsko številko in kraj kjer je dobil bankovec. Ko je bankovec ponovno vpisan dobijo uporabniki, ki so ga že prej vpisali, sporočilo v e-pošto. Ti zadetki so vidni v poglavju Statistika.
Kdo je vpisal največ bankovcev, katere so najboljše države? Kje so trenutno bankovci?
Če lahka kdo zrihta naj da povezavo na rtvslo.si
Drgač pa naj da en tut povezavo na najdi.si, matkurjo itd in bo tam prvih nekaj dni na prvi strani pisala povezava do strani.
cgorup wrote:Administratorjem na www.slo-tech.com sem poslal predlog za novico. Priložil sem jim vsa dosedanje novice glede ETB. Upam, da bodo sestavili novico.
lp, Črt
Big forum this is.
Perhaps an idea to write something in Off-Topic area about EBT ??
I don't know slovenian language..
Perhaps an idea for you??
Imamo novo temo Dosežki, kjer so vsi prispevki o tem koga smo in bomo prehiteli ter ostale zanimivosti glede slovenskega navala na EBT.
Če se pa vrnem k tukajšnji temi... Ravnokar sem odpisal novinarju Radia Orion, ki me je spraševal razne stvari v zvezi z EBTjem, zgleda, da želijo narediti prispevek o tem
Ravnokar sestavljam članek o slovenskem navalu na EBT. Mislil sem ga objaviti na 24ur.com kot nadaljevanje Črtovega.
V članek bom verjetno vstavil tudi par avijevih izjav in seveda krajšo analizo lestvice držav in mest ipd.
Kaj mislite? Imate mogoče kakšen boljši predlog oz. kontakt (mogoče Delo)?
b100w11 wrote:Ravnokar sestavljam članek o slovenskem navalu na EBT. Mislil sem ga objaviti na 24ur.com kot nadaljevanje Črtovega.
V članek bom verjetno vstavil tudi par avijevih izjav in seveda krajšo analizo lestvice držav in mest ipd.
Kaj mislite? Imate mogoče kakšen boljši predlog oz. kontakt (mogoče Delo)?
Tole bi bilo pametno objavit na 24ur , mislim ,da bi dobili nov val uporabnikov!
Preprican sem, da veliko EBT-jevcev sodeluje tudi na raznih drugih forumih na spletu. Predlagam, da tam odpirate teme o EBT in tako skusate pridobiti nove uporabnike (ce tega se niste storili).
Ko sem jaz na nekem forumu odprl tako temo, smo v roku ene ure dobili 3 nove SLO uporabnike
če ma kdo kako pametno besedilo in zanimive statistične podatke - naprimer slovenija na EBT že prestopila med prvih --- bla bla
pošlte to na desk@sta.si pa na finance@finance.si