jenny&me wrote:... Forum pa ne bo nepregleden zaradi odprtja nove teme, saj bo ta tema padla na dno, ko ne bo več zanimiva
Aja vidiš, to sem pa pozabil, najprej pade na podn, potem pa še na drugo stran .
Hmm , ampak, če bolje razmislim, pa sedaj midva to temo drživa na vrhu .
Ja, popolnoma imaš prav BIVOL, mi dva sva zaslužna, da je ta tema na vrhu pa še pogovor ne sodi v to temo
Kje pa so ti moderatorji, ki ne počnejo svojega dela
@LonaPo: mogoče pa bo sodeloval še kdo drug poleg Helix-e; npr. ti imaš že veliko oboževalcev
LonaPo wrote:Eh pa poglejte s tega vidika, če bo Helix drugo leto tudi sodelovala po tema že odprta in ne bo zmede kam kaj pisat ...
Ja točno ja , pa če bo kaka super akcija v katalogu iz tega naslova, tudi napišite tukaj, mislim če se res kaj extra splača kupit .
jenny&me wrote:... Ja, popolnoma imaš prav BIVOL, mi dva sva zaslužna, da je ta tema na vrhu pa še pogovor ne sodi v to temo
Kje pa so ti moderatorji, ki ne počnejo svojega dela ...
Hmm Jenny, kaj te je res s temi našimi moderatorji, nobenga več
BIVOL!!!! zdaj me je skoraj kap ... sem takoj letela gledat. Ne mi tega sredi noči delat
jenny&me wrote:
@LonaPo: mogoče pa bo sodeloval še kdo drug poleg Helix-e; npr. ti imaš že veliko oboževalcev
Ti se kar hecaj!!!! Ravno razmišljam kaka gromozanska napaka je tisto bila še BIVOL se zdaj s sliko igra. Jao jao .. ampak priznam da jo je dobro v animated pic spravil
Pa prosim Jenny& me da nas preseliš v off topic ker smo off topic Hecam seeeee.
LonaPo wrote:... BIVOL!!!! zdaj me je skoraj kap ... sem takoj letela gledat. Ne mi tega sredi noči delat
...
Ti se kar hecaj!!!! Ravno razmišljam kaka gromozanska napaka je tisto bila še BIVOL se zdaj s sliko igra. Jao jao .. ampak priznam da jo je dobro v animated pic spravil ...
Sorry LonaPO , pa saj veš, da rad "čaram". Očitno sem ga polomil, da je bilo preveč podobno originalu .
Nekdo je zahteval animirano sliko in sem jo "moral" narediti, ker sem se bal, da se bo drugače igra ustavila . Pa ne se sekirat, je vsaj forum malo zaživel "na splošno" .
Hmmm, ko sem pa jaz glasoval, pa nisem vplival nič....ostala si na 54%...
No, želim, da bi uspela!
( Ampak za potrditev je pa računalnik skoraj 2 minuti mlel...)
franci wrote:Hmmm, ko sem pa jaz glasoval, pa nisem vplival nič....ostala si na 54%... ...
Tvoj glas je bil verjetno sprejet, ker je sedaj stanje 55% . Mislim pa, da se tista stran osvežuje po določenih časovnih intervalih, zato tudi razlika po tvojem glasu ni bila vidna takoj .