Se je pa zdej v 10 minutah prjavlo 10 novih SLO userjev. Ampak na popu ni blo nc. Ocitno je bla se nekje neka reklama
EDIT: Mogoce je pa vse v montazi in reziji tako navdusil prispevek!
Moderator: gergapsek

Če ima kdo dovolj znanja in spretnosti pri oblikovanju takih zadev, bi predlagal, da objavi kak osnutek ali kaj podobnega, da vidimo, kaj se da na tem področju naredit.tomaz79 wrote: vizitke EBT: logo, dva udarna stavka + URL, za talat kolegom, znancem, mimoidocim![]()

Glede na to, da nas je že skoraj 4000, zgleda da nekatere to še kar zanima (vsaj za nekaj časariba-fish wrote:Če že ni službena zadeva je pri vsaki moji epošti podpis un spodaj (link do ebt). V skoraj dveh letih je odziv ničen. No, nekdo ki še čaka na priklop na internet? Takim je vse zanimivo.
Glede na to, da sem med starejšimi po stažu in po letih (svojih) na EBT mi je zelo jasno in vem, da se ljudem ne zdi zanimivo vpisovat po kakšen bankovec na dan?
Eni imamo srečo, da lahko kdaj pa kdaj obrnemo kakšne bankovce, drugi imamo tudi prijatelje in nam napišejo serijske in kodo. Tretji smo kar obsedeni.
Vedno več ljudi s kovanci plačuje in zaradi vsega kar sem napisal mislim, da trenutek ni primeren za kakšno promocijo.
V osnovi so pa tudi serije dobrodošle iz bank, pošte, davčnih služb (če imaš srečo) in lota