Zadetki

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

gergapsek
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: Zadetki

Post by gergapsek »

Rafaelus wrote:Malo sem pregledoval svoje moderirane zadetke in kar nekaj zadetkov mislim da ne spadajo tja. Recimo par primerov:

1. http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=71571215" onclick="window.open(this.href);return false;
2. http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=75488560" onclick="window.open(this.href);return false;
3. http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=81602760" onclick="window.open(this.href);return false;

i.t.d. prosim za obrazložitev
Odgovor na ZS!
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Med prvimi petimi mi manjka drugi najhujši popisovalec ProChrist in upam da se čimprej znajde na mojem seznamu, da nadaljujem napad na prvo desetorico. franci1 ti pa se nehaj upirat saj veš da je neizbežno, samo popolnoma sem posivel zaradi tebe, nato pa pride na vrsto lonapo i.t.d do britkega konca. p.p. k a j a k se je zbudila Petek pazi se ženske so nevarneee :D
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Rafaelus se približuje 1000 zadetku in tisti ki me počasti z omenjenim zadetkom, ga čaka buteljka terana ali bunbunera. Začnite takoj vpisovat na novo priložnost bo treba čakat do božica :D p.p Do tedaj preneham vpissovat, tako da morate vi najdit moj bankovec :mrgreen:
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Petek in kompanija osvojili ste nagrado eno vrhunsko buteljko, da pa ne bo jeze prvi naslednji ki me potrofi pa še eno nič slabšo butelkico. Seveda Petek do tolažilne nagrade nima pravice. Petek pa v jok :mrgreen: p.p. Kako pa do nagrade, pa se ve .....

Tisoči zadetek : http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=71021054" onclick="window.open(this.href);return false;

Poročilo o uporabniku (Flag for Slovenija Rafaelus)

Zanimivi zadetki: 1,000
Vpisani bankovci: 39,646
Razmerje zadetkov: 1 : 39.65

Včlanjen: 2009-08-11
Slovenj Gradec, Slovenija
Zadnji vpisani bankovec: 2011-01-22 22:22:31

Rafaelus je povezan s/z 152 drugimi uporabniki, npr.:

Mednarodna lestvica: 330
Državna lestvica: 10
Krajevna lestvica: 1

Vrednost vpisanih bankovcev: 453,820 €
Povprečna vrednost vpisanih bankovcev: 11.45 €

Porazdelitev vrednosti bankovcev
5 € 19,790 98,950 €
10 € 9,834 98,340 €
20 € 8,589 171,780 €
50 € 1,199 59,950 €
100 € 226 22,600 €
200 € 6 1,200 €
500 € 2 1,000 €

http://www2.arnes.si/~ssljglbl6/crnobela/" onclick="window.open(this.href);return false;
k a j a k
Euro-Master
Euro-Master

Post by k a j a k »

Čestitke Rafaelus za 1000-i zadetek. Zdaj pa veselo naprej :wink:
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Hvala k a j a k za čestitke in saj nekdo ki še sploh kaj objavi na forumu. Delam, delam kot z----c in rezultati so kar dobri. Sedaj pohamstram francija pol pa lonapo :mrgreen:
mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Sama hvala se pod mizo vala in prav je tako!
Ampak moramo se hvaliti.
Na večni svetovni lestvici smo na 26 mestu, po zadetkih pa 17.
V mesecu januarju 2011 bomo vpisali več kot 40.000 bankovcev in imeli več kot 1.000 zadetkov. Prvič imamo zadetek s Črno goro, Iranom in Švico.
Vpisali in čakamo na zadetke ZDA, Rusije in Nove Zelandije. Vse to so nam preskrbeli prijatelji, ki so bili tam na obisku ali tam živijo. Na žalost gre za manjše količine bankovcev.
Obljubljamo, da bomo tudi v februarju vpisovali kot nori.
Z novicami se bomo vrnili konec februarja.
Lep EBT-jevski pozdrav in veliko vpisanih bankovcev in zadetkov seveda.
V imenu skupine Petek&co
mitjajp :D :P
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Jaz sem jih vpisal 40.000 tudi pa se ne hvalim. No ja ja ja v 1. letu pa še malo zraven. Če bi bil bolj pri denarju bi te že zdavnaj prehitel. Imam pa vprašanje zate mitjap. Koliko bankovcev si potalal na Koroškem oziroma v Slovenj Gradcu. Grem k mesarju mitjap, grem prvič v NLB mitjap, grem po pecivo v pekarno mitjap, isto je s pošto da o SKB banki in merkatorju sploh ne govorim. Sedaj imaš po zakonu prepoved prebliževanja. No vredu ne se jokat, lahko pa prideš na obisk in na kavo SAMO BREZ DENARJA :D Na mestnih vpadnicah je tvoja slika samo v informacijo tudi ostalim in tvoj opis. Starost 46 let, višina 1,80 m, teža 120 kg, in total plešast no tako da vedo tudi drugi :mrgreen:
mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Moram povedati, da v banke na tvojem koncu nisva z bratom položila niti centa ne v januarju in ne v decembru. Kar se petakov tiče, jih NIKOLI ne položim v banko, ker imam slabe izkušnje iz aprila 2010. Tedaj sem blizu svojega doma položil 16 paketov, ker sem bil v krizi, zmenjena pa sem imel bankovce v NLB. Čez dva dneva sem 8 paketov dobil v NLB Logatec, kar je katastrofa. udi moje stalne stranke, vsaj po njihovih izjavah sodeč, ne nosijo petakov v banke, ker jih rabijo.
Tako mi res ni jasno, kako so bankovci prišli do tebe, mogoče z bančno izmenjavo, oziroma medsebojno pomočjo.
Zanima me pa še nekaj nejasnosti, na katere ne dobim odgovora, kot n. pr.:
- kako to, da sem dobival v oktobru in novembru samo nove bankovce, v decembru in januarju pa samo rabljene. V vsakem paketu so dva do trije zadetki in trije do štirje že vpisani bankovci.
- kako to, da občasno v bankah ni petakov,
- kako to, da tudi drugi EBT-jevci ne gredo na teren in izboljšajo bilance?
Vzrok za precejšnjo prisotnost mojih vpisanih bankovcev pa je 2.500 km mesečno, ki jih prevozim in poskušam posejati bankovce. Na štajerskem in koroškem koncu sem pa zelo redko, saj izgleda, da imajo povsod dovolj petakov in so obiski izguba časa.
Lepo pozdravljen!
tejtej
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by tejtej »

mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Hvala! Na sploh je bil dan kar uspešen.
Občasno se pojavlja pomanjkanje bankovcev tako v LJ, CE, Velenju, ko pa jih dobiš, so datumi na pasicah Banke Slovenije od septembra in oktobra 2010. Moram priznati, da mi to ni čisto jasno.
Še enkrat hvala!
Matuc
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by Matuc »

mitjajp wrote:
- kako to, da občasno v bankah ni petakov

Meni je v Domžalah na NLB-ju rekla, da petakov ne izdajajo več, ker se bodo menjali. Od takrat še nisem šel po petake, zato ti tudi ne znam povedati ali jih že dajejo ali ne.

LP Matuc
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Matuc wrote:
mitjajp wrote:
- kako to, da občasno v bankah ni petakov

Meni je v Domžalah na NLB-ju rekla, da petakov ne izdajajo več, ker se bodo menjali. Od takrat še nisem šel po petake, zato ti tudi ne znam povedati ali jih že dajejo ali ne.

LP Matuc
Sem danes vprašal na SKB banki ali je res da bodo menjali petake, pa se je zasmejala in rekla da so se te naveličali kot mene. Kaj češ če nisi ravno njihov fen pač najdejo že nekakšen izgovor da se te rešijo ali po domače se jim enostavno ne ljubi s tem ukvarjat. Bankovci ven, pa not, pa ven i.t.d, koristi pa od tega nimajo. Boš moral mazat pa bo steklo, pa ne z oljem ampak bonbonero ali flaško če je moški :D
mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Menjava bankovcev je čista iluzija, predvsem stroškovno, pa tudi fizično. Vedeti je potrebno, da so bankovci po 5 € najbolj številčni od vseh, v SLO jih kroži vsaj 20 miljonov.
Če bo prišlo do kakšne spremembe v materialu ali pa zaščiti, bodo pač dajali samo take v obtok, pa se bodo v desetih letih že zamenjali. Prepričan sem, da je v obtoku še vsaj polovica bankovcev, ki so bili izdani v letu 2002. Tudi ponarejanje tako majhnih vrednosti verjetno ni rentabilno, saj moramo upoštevati stroške papirja, tiska, distribucije pa tudi rizik je potrebno ovrednotiti.
tejtej
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by tejtej »

Zadetki s San Marinom niso nekaj vsakdanjega.
Post Reply

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”