Sumljivi bankovci

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

mizar
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training
Posts: 136
Joined: Tue Jun 05, 2012 5:18 pm
Location: Slovenia

Re: Sumljivi bankovci

Post by mizar »

Samo zadetke, tj. samo njegove vpise. Kar je logično, saj so ostali na splošno pošteno vpisovali. Bankovec se briše najbrž, če si en odpre dva računa in klofa zadetke, al pa če to počneta dva kolega.
hladno_pivo
Euro-Newbie
Euro-Newbie
Posts: 12
Joined: Mon Jun 06, 2011 1:55 am

Re: Sumljivi bankovci

Post by hladno_pivo »

Saj drugega ni bilo več za pričakovati, model je prestopil kompletno na "dark side" (mogoče je bil izbris celo njegov namen).

Mogoče bi pa to izgubo za Slovenijo popravili in bi naredili eno skupinsko akcijo in bi poskusili pritegniti čim več novih slovenskih uporabnikov na EBT. Če jih pridobimo 200, ki bi v naslednjiih 3 letih vpisali dobrih 1000 bankovcev po osebi, bi imeli igubo za Slovenijo notri. :) Na določen dan, bi torej naredili en slovenski "big bang" novih uporabnikov na EBT (po svoje bi bil to kontra današnjemu). Lahko bi npr. zatikali letake za brisalce avtomobilov, obesili kakšen plakat kje na faksu, ulici, itd. To je ideja, ali bi bil kdo zainteresiran?
žolca
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training
Posts: 71
Joined: Thu Feb 04, 2010 11:32 am

Re: Sumljivi bankovci

Post by žolca »

Zdravo,
Končno se je zgodilo, kar je bilo za pričakovati. Upam, da se kaj podobnega ne bo več zgodilo.
Vsega skupaj sem izgubil skoraj 2.400 zadetkov in ni mi žal, čeprav je bilo vmes par dobrih.
Izginil je Iran, Ciper in Velika Britanija , mogoče se kaj . Vsi ti so bili pošteni zadetki , ker so bili iz obdobja, ko je še pošteno vpisoval.
Moje Velenje je kot mesto in kot upravna enota na četrtem mestu slovenske lestvice vseh časov, pred Velenjem je Lendava na tretjem mestuSorban kot glavni vpisovalec v Lendavi - prihajam!

Rafaelus,
če se zadetki moderirajo ali so zbrisani, vpisani bankovci ostanejo. Zato bo tvojih 100.000 bankovcev večno, razen, če boš s Tanjuško ali kom drugim združil račune, število bankovcev se bo zvišalo, skupni zadetki pa moderirali. Te kar pogrešam v SG.
Hladno pivo,
skupinske akcije vpisovanja smo imeli do sedaj 2x, v prvi smo vpisali 9799 bankovce. Poglej po forumu 31.05.2011 nori dan vpisovanja bankovcev.
Druga ni bila tako uspešna slovenski dan 30.09.2011. Ker pa je pri obeh akcijah sodeloval izbrisani udeleženec, ti podatki niso več pomembni. Mogoče bi jo nekoč ponovili
Se pa strinjam s teboj, da bi bilo potrebno narediti kako "udarniško" akcijo za pridobivanje novih vpisovalcev. Moje izkušnje niso najboljše. Na velenjskem portalu Velenje.com, sem naredil pred leti reklamo; 14 novih vpisovalcev, najbolj priden med njimi, je vpisal 16 bankovcev. Vse pa je zanimalo, koliko bodo zaslužili! Seveda od njih, ne vpisuje nobeden več. Vsekakor pa se pridružujem tvoji akciji. Predvsem pa na lokalnih TV, lokalnem radiu , navdušiti je potrebno znance in prijatelje ( moji so totalno nezainteresirani )
Predem pa preneham nakladati se še enkrat zahvaljujem čistilkam, bochiusu (N€mo) za vzpodbudne besede, vsem pa pozdrav iz končno poštenega slovenskega EBT. aspik (žolca)
User avatar
romanm
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training
Posts: 147
Joined: Sat Dec 09, 2006 4:20 pm
Location: Zagorje ob Savi, Slovenia
Contact:

Re: Sumljivi bankovci

Post by romanm »

žolca wrote:Na velenjskem portalu Velenje.com, sem naredil pred leti reklamo; 14 novih vpisovalcev, najbolj priden med njimi, je vpisal 16 bankovcev. Vse pa je zanimalo, koliko bodo zaslužili!
Povej jim, da bankovec, ki ga vpišejo, preide v njihovo trajno last in ga lahko obdržijo za zmeraj. :)
Post Reply

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”