Torej 2 tvoja, 2 moja .. 7 neznanih

Mogoče pa je na Enčkovem hribu kakšna koča?
Moderator: gergapsek
Slovenska doslednost v ponižnosti in pretirani poštenosti.
Če se ne motim lahko pod tvojo pošto 1410 vpišem Mat kurba in to ne bo imelo nobene zveze z dvojezičnostjo. Vsakega pa res ne moreš pod prste gledat. En kup avstrijcev vpisuje bankovce iz Slovenije in se držijo krajevnih napisov. Če so pa določeni vpisovalci malce mimo, jim midva žal ne moreva pomagat.romanm wrote:Dobro, ugotovili smo torej, da ima slovenski prevod napake, in čez vikend nasprotnih argumentiranih mnenj ni bilo. Komu lahko pošljem seznam popravkov?![]()
Enako PMSM velja tudi za italijanski prevod, kjer bi moralo pisati samo "Capodistria", "Portorose", itd., ampak s tem naj se ukvarjajo Italijani.
Prosim? Vsak si lahko izbere jezikovno verzijo - slovensko (MMG, pravi naslov po standardu ISO 639 bi bil sl.eurobilltracker.eu, ne si.), italijansko, nemško, itd.. Pod katerim imenom vpiše mesto, je precej irelevantno, ker je Dunaj v bazi predstavljen s številko, ne z imenom. Dvojezičnost pri tem ne igra nobene vloge. Kaj si pravzaprav želel povedati?riba-fish wrote:Če se ne motim lahko pod tvojo pošto 1410 vpišem Mat kurba in to ne bo imelo nobene zveze z dvojezičnostjo. Vsakega pa res ne moreš pod prste gledat. En kup avstrijcev vpisuje bankovce iz Slovenije in se držijo krajevnih napisov. Če so pa določeni vpisovalci malce mimo, jim midva žal ne moreva pomagat.
Celovcu se "uradno" v slovenščini reče Celovec, ne Klagenfurt am Woerthersee. Cilj slovenskega prevoda je, da slovensko govoreči prepoznajo in zapišejo mesto. Pri tem je dokaj nepomembno, kako se mu "uradno" ali "v resnici" ali "zadnjega pol leta" reče.franci wrote:Jaz se tudi afnam in imam na tisoče bankovcev vpisanih v Celovcu, pa najbrž ni prav. Tudi Klagenfurt ni prav, ker ima mesto, o katerem se pogovarjamo, že več kot pol leta uraden naziv Klagenfurt am Woerthersee.
...
In še kakšna napaka bi se našla , pa vendar, jaz sem srečen, da se mnogi trudijo za nas z veseljem in željo graditi sistem.
In tudi kakšno morebitno napako pri prevodu, če to sploh je, jim lahko oprostimo...![]()
woca wrote:Tudi meni je nova funkcija všeč samo deluje mi samo v Internet Explorer v Mozilli Firefox pa ne![]()
. Sam uporabljam mozillo zato me zanima če je ta tvoja slika iz mozille al interneta explorerja?
Katero različico pa uporabljata? Jaz imam verzijo 3.0.6 pa vse fino deluje.LonaPo wrote:Meni v Firefoxu tudi še ne deluje