Napaka pri vpisu bankovcev

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

Post Reply
175.5
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Napaka pri vpisu bankovcev

Post by 175.5 »

Poslal sem že mail na mail contact@eurobilltracker.com da sem napačno vpisal in na žalost tudi napačno popravil 2 bankovca in da prosim za spremembo. Napačno sem vpisal kraj in poštno številko. Pisal sem v slovenskem jeziku. Bi morda mogel v angleščini? Pisal sem jim danes ob 11:40 pa do sedaj še ni bilo odgovora. Bi moral počakati še dlje?
Če mi lahko kdo kaj svetuje, prosim.

Hvala M
BoSsCoReLLi
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by BoSsCoReLLi »

Bi bilo dobro da napišeš v angleščini. Sam sem tut poslal nekaj časa nazaj v ANG pa so mi v roku ene ure spremenili. Admini ne razumejo slovensko, ker niso Slovenci.

Pozdrav
175.5
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by 175.5 »

Hvala za pomoč. Sem mislil da imamo tudi slovenske admine :oops:

LP M
nickx
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Re: Napaka pri vpisu bankovcev

Post by nickx »

175.5 wrote:Pisal sem v slovenskem jeziku. Bi morda mogel v angleščini?
Še v slovenščini ne znaš.
175.5
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Re: Napaka pri vpisu bankovcev

Post by 175.5 »

nickx wrote:
175.5 wrote:Pisal sem v slovenskem jeziku. Bi morda mogel v angleščini?
Še v slovenščini ne znaš.
Si prepričan. Glede na tvoje prepričanje ti dajem priložnost, da me lektoriraš. Pa da te vidim brihta :twisted:

LP M
nickx
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Post by nickx »

ti res ni jasno :?: 8O :roll: mogel ali moral?
175.5
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by 175.5 »

In ti si lektor po tanovem :lol: .
1. Na forumih se piše v pogovornem jeziku in ne slovnično pravilnem.
2. Verjemi da je tudi to pravilno. In ...
3. Sploh nisem sprašvou po slovničnih napakah, ampak kaj narediti v primeru kot sem ga opisal zgoraj.

Matr je pa tep dolgčas da se zapišč v tako zadevo 8O . Bi bli mogoče fino da bi se najdu prjatle :twisted:

LP M
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

175.5 wrote:Hvala za pomoč. Sem mislil da imamo tudi slovenske admine :oops:

LP M
Pod naslovom EuroBillTracker.com Forum Index -> Pogovor o straneh in Euro-sledenju (Slovenščina) lahko vidiš, da imamo v slovenskem delu foruma dva moderatorja in ti svetujem, da se za nejasnosti, za katere na forumu ne najdeš razlage, obrneš na enega imed njiju, npr. na b100w11, od katerega boš najverjetneje dobil pravi odgovor :idea: .
Last edited by B I V O L on Fri Aug 24, 2007 1:04 pm, edited 1 time in total.
nickx
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Post by nickx »

175.5 wrote: 2. Verjemi da je tudi to pravilno. In ...
ti kar verjemi, vse je res, kar je zate res
franci
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by franci »

nickx wrote:
175.5 wrote: 2. Verjemi da je tudi to pravilno. In ...
ti kar verjemi, vse je res, kar je zate res
Moderatorji rabijo včasih tudi po dva dni, saj niso plačani za to. Poleg tega so pa menda utrujeni. Kaj ni bilo neko srečanje v Berlinu v teh dneh?
Saj smo dobili pozdrave od enega od njih, če se ne motim.

Mene pa zanima, če je nick 175.5 kaj v zvezi s tvojo višino?
Ker potem se bom odločil še jaz, ali se grem lektorja tudi sam. :lol: :lol: :lol:
In o pogovornem jeziku bom kaj napisal. Potem boste pa vi rabili lektorje in moderatorje.
Vsak svojega. Za prevod iz moje Šentjernejščine :lol:
BoSsCoReLLi
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by BoSsCoReLLi »

OK, ne zaostrujmo zadev. Nickx je pač malo občutljiv na nepravilno izražanje. Pa naj bo. Spoštujem njegovo mnenje in se tudi sam trudim biti čimbolj natančen, čeprav me včasih zanese. Koga pa ne...

Sam imam tudi eno butasto občutljivo napačo ( :wink: ). Zelo me moti, ko dobim bankovec, ki ima robove zavihane ali pa takega, ki je prevečkrat prepognjen in komaj razbereš kratko kodo... Potrudimo se vsi skupaj. Mi za nickx-a na forumu in za lepo ohranjene bankovce, on pa bo kdaj pa kdaj spregledal kakšno našo slovnično napakico.

Kar se tiče problema - administratorji NISO Slovenci. Imamo le dva moderatorja na forumu, kar pa ni isto. Prav tako je razlika v forumu in sami spletni strani EBT-ja. Zatorej predlagam, da na e-mail omenjen v uvodnem postu pišete LE in IZKLJUČNO v angleščini, ker je to "edini" mednarodni jezik. Mislim, da se bosta naša moderatorja s tem kar strinjala :D

P.S.: Nickx, mene ne bo jezilo, če me kadarkoli v prihodnosti popraviš - pravi "dec" prizna napako :D
b100w11
Forum Moderator
Forum Moderator

Post by b100w11 »

Lep pozdrav vsem, danes sem se vrnil iz Berlina in potovanja po Nemčiji.
Da obnovim:
Slovenski del Foruma moderirava jaz in Jenny&Me.

Sporočila namenjena Skupini za podporo bere in obdeluje mednarodna ekipa uporabnikov, med katerimi sem tudi jaz.
Sam 1x do 2x na dan pregledam e-pošto skupine za podporo, če pa je vaš problem nujen ali pa smo o njem že predebatirali v forumu in nismo našli primerne rešitve, je vedno bolje, da pišete v angleščini, ker bo tako sporočilo prebral kdo z več znanja.

Z moderiranjem zadetkov se spet ukvarja druga skupina, v kateri pa nisva ne jaz in ne Jenny&me.

Glede postavljanje pikic na zemljevide in koordinate krajev pa kar lepo poiščite na forumu kam se je treba obrniti :wink:

Upam, da sem razjasnil morebitne dvome...
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

b100w11 wrote:Glede postavljanje pikic na zemljevide in koordinate krajev pa kar lepo poiščite na forumu kam se je treba obrniti :wink:
Pa kaj bi vam govoril ...; hvala bogu, da imamo res dobra moderatorja :D .

Za koordinate lahko pišete tudi meni, če vam slučajno zadetek leti čez Afriko v neskončnost in nimate pikice, pa prosim - poštna številka je obvezna, ker imamo namreč več krajev z enakim imenom :wink: .
nickx
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Post by nickx »

BoSsCoReLLi wrote: P.S.: Nickx, mene ne bo jezilo, če me kadarkoli v prihodnosti popraviš - pravi "dec" prizna napako :D
Bosco, hvala za dobronameren post. Odzval sem se samo na res grobo napako, saj vendar ni normalno, da nek Slovenec ne loči med glagoloma moči in morati, torej med morem in moram. Res pa je, da je mnogo tega slišati tudi v medijih, predvsem, kadar uporabljajo "pogovorno slovenščino", ki je običajno zafnana ljubljanščina.

Glede ohranjenosti bankovcev žal tu prisotni ne moremo kaj dosti narediti. Čeprav - zelo zdelan bankovec še toliko raje vpišem, saj predvidevam, da je možnost zadetka veliko večja kot pri novem. Če le morem razbrati kratko kodo, seveda, posebej pri petkah je to včasih problem.
Post Reply

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”