Re: Suspicious notes and users
Postby ErGo » 08 May 2015, 17:29
Also the number 1 of active trackers fromplayed unfair:
Oberschütze (179132): 17094 notes deleted
Euro pradžia. 2015.01.01
Moderator: negative
Re: Euro pradžia. 2015.01.01
Žaiskite sąžiningai, kad nenutiktų šitaip:
-
- Euro-Newbie
Ne juokas tiek prarastinegative wrote:Žaiskite sąžiningai, kad nenutiktų šitaip:

Vienam bėda, kitam - proga
Pasveikinkim xpetrovic'ių - jis tapo pirmuoju, įvedusiu Europos serijos dešimtuką Lietuvoje 
http://miuku.net/tmp/first-10e-europa-notes.txt

Geros medžioklės! / Have a good hunt!
Vakar bankomatas vietoj įprastų naujų
S
ir V
išdavė eilę naujų U
Čia tik man taip pasitaikė ar bankai papildomai užsivežė naujų
U
?

Čia tik man taip pasitaikė ar bankai papildomai užsivežė naujų

Komerciniai bankai greičiausiai taikys tam tikrą mokestį už keitimą, net nebandžiau kreiptis, nors vieną kartą buvo, Amsterdamo oro uoste užedazas wrote:Beje gal kas susiduret, kaip bankai reguoja jei atsinesi 100 EUR ir paprasai pakeisti po 5 EUR, arba atvrisciai?

O centrinių bankų skyriai keičia laisvai be jokių mokesčių. Pats tuo įsitikinau Rygoje, užsukdamas į Latvijos centrinio banko skyrių. Pakeitė

Man buvo papuolę kiprietiškas Gnegative wrote:Senukuose gavau grąžossu kodu G skirtą
![]()
Pirmas toks papuolęs Kiprietiškas

Nuo vasario įregistravau apie 20 vienetų Unegative wrote:Vakar bankomatas vietoj įprastų naujųS
ir V
išdavė eilę naujų U
![]()
Čia tik man taip pasitaikė ar bankai papildomai užsivežė naujųU
?

Tarp kitko kaimyninėje Latvijoje tarp

Jų stipriau padaugėjo nuo gegužės pradžios. Pagal statistiką - 11-12 procentų. https://lt.eurobilltracker.com/diffusion/
Panašu, kad prasideda bankomatų pildymas mišiniu naujų ir jau iš apyvartos surinktų banknotų - šiaurės Lietuvoje
beveik nebuvo, ir pradėjo rastis tik prieš kokias porą savaičių. Kartu pasirodė ir
.
Man dar kas įdomu - ar gaunat grąžos ar iš bankomatų senųjų, 2002 metų
? Toks įspūdis, kad juos surenka sunaikinimui, ar čia tik man taip atrodo? Per 4 mėnesius gavau kokius 3-4, iš jų 2 - iš bankomatų ir porą grąžos.
Panašu, kad prasideda bankomatų pildymas mišiniu naujų ir jau iš apyvartos surinktų banknotų - šiaurės Lietuvoje

Man dar kas įdomu - ar gaunat grąžos ar iš bankomatų senųjų, 2002 metų

Ankstesnės serijosRKPLt wrote: Man dar kas įdomu - ar gaunat grąžos ar iš bankomatų senųjų, 2002 metų? Toks įspūdis, kad juos surenka sunaikinimui, ar čia tik man taip atrodo? Per 4 mėnesius gavau kokius 3-4, iš jų 2 - iš bankomatų ir porą grąžos.

Lietuvos bankas Kaune kažkodėl man atsisakinėja viską daryti. Nei pasikeist, nei pasismulkint, nei net iš kortelės nusipirkt naujų banknotų nes atseit tokios paslaugos neteikiamoswestwind wrote: Komerciniai bankai greičiausiai taikys tam tikrą mokestį už keitimą, net nebandžiau kreiptis, nors vieną kartą buvo, Amsterdamo oro uoste užkeitimą bent į 5x
paprašė 5€
![]()
O centrinių bankų skyriai keičia laisvai be jokių mokesčių. Pats tuo įsitikinau Rygoje, užsukdamas į Latvijos centrinio banko skyrių. Pakeitėį 100x
be jokių klausimų, dar buvo galima įsigyti latviškų euromonetų rulonuose irgi kiek nori
![]()
LOL, man netekę net monetos slovėniškos kažkaip gautwestwind wrote:Man buvo papuolę kiprietiškas Gbei slovėniškas H
![]()

aw, ačiūRKPLt wrote:Vienam bėda, kitam - progaPasveikinkim xpetrovic'ių - jis tapo pirmuoju, įvedusiu Europos serijos dešimtuką Lietuvoje

tada dar neturėjau banko kortelės ir keičiausi Swedbanko kasoje Kaune pinigus, ten ir gavau itališką šviežią

O čia problema. Nes man pačiam rimtai gavosi pasikartojimas 3 km skirtumu per kelias valandas.negative wrote:Žaiskite sąžiningai, kad nenutiktų šitaip:
Savo šito nerandu kažkaip bendrame pasikartojimų sąraše.

čia iš viso kažkokį pliusiuką pradžioj rodo
Lyg ir girdėjau, kad reikia iš anksto tartis ar registruotis? Kaip tau buvo?xpetrovic wrote:Lietuvos bankas Kaune kažkodėl man atsisakinėja viską daryti. Nei pasikeist, nei pasismulkint, nei net iš kortelės nusipirkt naujų banknotų nes atseit tokios paslaugos neteikiamoswestwind wrote: Komerciniai bankai greičiausiai taikys tam tikrą mokestį už keitimą, net nebandžiau kreiptis, nors vieną kartą buvo, Amsterdamo oro uoste užkeitimą bent į 5x
paprašė 5€
![]()
O centrinių bankų skyriai keičia laisvai be jokių mokesčių. Pats tuo įsitikinau Rygoje, užsukdamas į Latvijos centrinio banko skyrių. Pakeitėį 100x
be jokių klausimų, dar buvo galima įsigyti latviškų euromonetų rulonuose irgi kiek nori
![]()
reik pasiknist po taisykles, ko gero per mažai laiko praėjo nuo pirmo registravimoO čia problema. Nes man pačiam rimtai gavosi pasikartojimas 3 km skirtumu per kelias valandas.
Savo šito nerandu kažkaip bendrame pasikartojimų sąraše.
čia iš viso kažkokį pliusiuką pradžioj rodo
Šiek tiek taisyklių (atsiprašau, kad angliškai, bet manau, suprasit):
xpetrovic'iui - taip, būtent dėl 0 dienų ir panaikintas oficialus, tik pridėtas "+" pasikartojimas.
Kad to išvengti - įveskite gautus banknotus kitos dienos vakare (na, jei tik leidžia finansinės galimybės). Bet jei gaunate iš savo draugų "seklių" - galioja kita taisyklė:
Kaip sakė smauglys Kaa - GEROOS MEDŽIOOKLĖĖSSSS
xpetrovic'iui - taip, būtent dėl 0 dienų ir panaikintas oficialus, tik pridėtas "+" pasikartojimas.
Jei pasižiūrėtumėt į seklių sostinės Helmbrechts statistiką, ten krūvos tų pliusiukų, nes vietiniai keturiese siaubia aplinkinius bankus ir veda vienas kito banknotus. Tai gautųsi 95 pasikartojimai iš šimto banknotų pakelyje, o likusi Europa turėtų tiek pat pasikartojimų, kiek tas miestelis. Todėl duoda 1 "Tikrą" pasikartojimą, o kitus "+"The moderation of a hit can happen either manually by a few selected members, or automatically if a hit matches certain characteristics, for example if its time difference is 0 days or if there are multiple, very similar hits between two users at the same time. By default every new hit is considered interesting.
Kad to išvengti - įveskite gautus banknotus kitos dienos vakare (na, jei tik leidžia finansinės galimybės). Bet jei gaunate iš savo draugų "seklių" - galioja kita taisyklė:
Na, aš nenoriu gąsdinti, bet moderatoriai labai jau neigiamai žiūri į draugystes - pasiskaitykit skyrelį "Suspiciuos notes and users"...There's one basic rule: you shouldn't enter a note if you know in advance that it has already been entered by someone else. For example, if the note was received from a relative or a friend who is also a member of EBT, the note shouldn't be entered again at all.
Kaip sakė smauglys Kaa - GEROOS MEDŽIOOKLĖĖSSSS

buvau Lietuvos Banko skyriuj Kaune šiandien pasikeist suplyšusių banknotų, paklausiau dėl keitimo (iš stambių kupiūrų į smulkias) tai atsakė, kad nesmulkina ir nekeičia 

Kaunas yra Kaunas, tikiuosi, kad Vilniuje kitaip reikalai sprendžiasinegative wrote:buvau Lietuvos Banko skyriuj Kaune šiandien pasikeist suplyšusių banknotų, paklausiau dėl keitimo (iš stambių kupiūrų į smulkias) tai atsakė, kad nesmulkina ir nekeičia

O neseniai bankomatas išdavė Slovakijai skirtą Ewestwind wrote:Man buvo papuolę kiprietiškas Gbei slovėniškas H
![]()

aš šį savaitgalį gavau grąžos
D
Palangoje, žuvies kioske prie turgaus