Nikakor mi noče avatarja sprejet
pomoč -> avatar
Moderator: gergapsek
pomoč -> avatar
Sem kr odprla novo temo upam, da ni narobe
kdo mi lahko pomaga?
Re: pomoč -> avatar
Sliko si moraš najprej pripraviti na dovoljeno velikost, ki je max. 90 pix. in ne večja od 10 KB, kot piše v navodilu za vnos svojega avatarja.Helix wrote:Sem kr odprla novo temo upam, da ni narobe![]()
Nikakor mi noče avatarja sprejetkdo mi lahko pomaga?
Ni potrebe slike dajat v imageshack, ker jo lahko direktno uploadaš iz svojega pc-ja. Sliko si pa pomanjšaj z enim od mnogih programov za urejanje slik npr. irfanview, ki je free, majhen, enostaven in odličen program.Helix wrote:Ja sj to jst vem...sam sem delala v ImageShack...pa nedela...mam še zmer preveliko ane...
Kje si jo lahko še pomanjšam?
Link za avatar...
[img=http://img252.imageshack.us/img252/526/89cbejbaym3.jpg]
Ali pa ta drug...
Hvala že vnaprej...
Ali pa ta drug...
Hvala že vnaprej...
Poslal sem ti ga po pm-u, pa čimprej si ga postavi sem.Helix wrote:Link za avatar...
Ali pa ta drug...
Hvala že vnaprej...
Ne morem verjetrtone83 wrote:Tud jst sm hotu sliko prlimat pa mi ne sprejme.
Isto sliko uporabljam na dveh drugih forumih (z enakimi zahtevami - 90x90 in do 10 Kb)
Bom pa brez
pomoč - > avatar
Prvič, ko sem prišla na forum, mi je padlo v oči kar nekaj sličic-avatarjev.
Težko se je odločiti za samo enega, zato bom napisala kateri so meni najljubši, oziroma najlepši.
- BIVOL mi je takoj padel v oči, ker je tudi največkrat viden, ampak mi je zelo všeč, ker je tako mogočen, predstavlja zanesljivost, sigurnost in živali v naravi so mi všeč.
- SORBAN-ov avatar mi je tudi pritegnil pozornost, ker dvo-everski kovanec tako lepo izstopa s svojo živo rumeno barvo, kot veliko sonce. Meni se zdi krasen.
- PIŠKOTEK mi deluje tako domače. Spomni me na mojo mami, ker je pekla zelo dobre piškotke in potice.
- BIBIN avatar, pa se mi zdi tako nagajiv, vesel, enostavno prisrčen.
Če je dovoljeno, bi glasovala za vse štiri.
lp
Težko se je odločiti za samo enega, zato bom napisala kateri so meni najljubši, oziroma najlepši.
- BIVOL mi je takoj padel v oči, ker je tudi največkrat viden, ampak mi je zelo všeč, ker je tako mogočen, predstavlja zanesljivost, sigurnost in živali v naravi so mi všeč.
- SORBAN-ov avatar mi je tudi pritegnil pozornost, ker dvo-everski kovanec tako lepo izstopa s svojo živo rumeno barvo, kot veliko sonce. Meni se zdi krasen.
- PIŠKOTEK mi deluje tako domače. Spomni me na mojo mami, ker je pekla zelo dobre piškotke in potice.
- BIBIN avatar, pa se mi zdi tako nagajiv, vesel, enostavno prisrčen.
Če je dovoljeno, bi glasovala za vse štiri.
lp
Re: pomoč - > avatar
Hvala k a j a kk a j a k wrote:... Če je dovoljeno, bi glasovala za vse štiri.![]()
lp
Donald wrote:List of Nominations
k a j a k - 2 nominations from eddydevries, B I V O L
J.R.K. - 1 nomination from starcapitan
Fonzie - 2 nominations from €€F, compinho
gergapsek - 1 nomination from helloggs
Licht & Feuer - 1 nomination from suntzu
Kai050 - 1 nomination from Phaseolus
schweiz1969 - 1 nomination from taucher