dvigu bankovcev z bankomata

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

Locked
fakin712
Euro-Newbie
Euro-Newbie

dvigu bankovcev z bankomata

Post by fakin712 »

Pozdravljena druščina!
Zanima me nekaj. Glede na to, da pri dvigu bankovcev z bankomata prihaja do številk kar v serijah, kako se bo to obravnavalo? :?:
Sam se že vpisal nekaj takšnih bankovcev, zadetka iz tega še nimam. :cry:
Tudi mene grozno moti tisto serijsko vpisovanje fakerjev :evil:in mislim, da se nekateri kar bojimo vpisovati bankovce, ki imajo podobne številke. Pade slaba luč potem na vse take vpisovalce. Drugače pa veliko različnih zadetkov nam vsem skupaj želim! :wink: :lol:

:oops: :oops: Ni bil namen odpiranja nove teme ampak sem se zmotil pri tipkanju posta. :oops: :oops: ! Upam, da bo moderator prebral moj PM in topic brisal :oops: :oops:
nickx
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Re: dvigu bankovcev z bankomata

Post by nickx »

fakin712 wrote:Pozdravljena druščina!
Zanima me nekaj. Glede na to, da pri dvigu bankovcev z bankomata prihaja do številk kar v serijah, kako se bo to obravnavalo? :?:
Sam se že vpisal nekaj takšnih bankovcev, zadetka iz tega še nimam. :cry:
Tudi mene grozno moti tisto serijsko vpisovanje fakerjev :evil:in mislim, da se nekateri kar bojimo vpisovati bankovce, ki imajo podobne številke. Pade slaba luč potem na vse take vpisovalce.
Prav nobenega, ponavljam - PRAV NOBENEGA zadržka ni, da ne bi vpisal novih bankovcev z zaporednimi številkami, ki jih dobiš na bankomatu ali banki. Bankovce držiš v roki, so realni, niso ponarejeni, nič ni narobe z njimi.

Zadetke z njimi boš dobil kasneje, ko bodo prišli do drugega EBT-jevca.

Fakerji pa vpisujejo fiktivne bankovce, ki jih v realnosti sploh nimajo, in tako pri vpisu neke serije pridejo tudi do zadetkov - kar pa je dejansko nemogoče. To je problem.
Locked

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”