Moderator: gergapsek
Ja, zgleda tezko. Ampak ne bi smelo bit. Imam 16 od 25 crk. Verjetnost, da za nakljucno izbran kraj ze imam tisto crko, je 0.64. Da se to ponovi 12x je verjetnost 0.0047k a j a k wrote:tomaz79, pri tako izpopolnjeni abecedi je res težko vsakič naleteti na kraj, kateri še ni na tvojem seznamu. Če bo abeceda prehitro zapolnjena, ne bo več zanimivo.![]()
lp
always look on the bright side
jenny&me wrote:Poleg Erzela obstaja tudi še ena vas na 'E' in to je JelarjiTa majhna vasica se nahaja v občini Koper, zraven mejnega prehoda Škofije. Če jo želite obiskati, morate najprej slediti tablam za Jelarji potem pa tablam Elarji. Na tabli, ki označuja začeten in konec vasi, pise Elarji in tudi domačini vas tako imenujejo...
Na atlasu Slo pa so vas poimenovali Jelarji.
Kako se bomo dogovorili? Poleg Erzela pod kraje na 'E' uvrstimo tudi Jelarje - Elarje?
LonaPo wrote:jenny&me wrote:Poleg Erzela obstaja tudi še ena vas na 'E' in to je JelarjiTa majhna vasica se nahaja v občini Koper, zraven mejnega prehoda Škofije. Če jo želite obiskati, morate najprej slediti tablam za Jelarji potem pa tablam Elarji. Na tabli, ki označuja začeten in konec vasi, pise Elarji in tudi domačini vas tako imenujejo...
Na atlasu Slo pa so vas poimenovali Jelarji.
Kako se bomo dogovorili? Poleg Erzela pod kraje na 'E' uvrstimo tudi Jelarje - Elarje?
torej zdaj Elarji veljajo? Ker to je čisto blizu Ankarana, pa se bi mi splačalo zavit tja ... bom table poslikala, da se res vidi da je E