Hvala Matej, ker si spet tako lepo organiziral. Naslednjič nasvidenje v Ljubljani.
PS: Hvala sorban za lepe tvoje želje, Kar se pa naslednjega srečanja tiče, te držim za besedo
.Moderator: gergapsek
.
Vsak lahko pride, več nas je, bolj je zanimivo.L€nkoSI wrote:Naslednjič pridem še jaz (če bo v Lj. pa sploh).

solzica wrote:Pozdravljena
Prosim, da sliko na kateri mižim, odstraniš iz albuma in tudi v bodoče ne želim, da me slikaš.
Lepo nedeljo ti želim.
lp

V Bologno me sicer ne bo, zato pa zagotovo pridem v Ljubljano, pa tudi proti kakšnemu Dunaju (poleti) ne bi imel nič proti.gergapsek wrote:Pa še en kratek povzetek:
Tisti, ki gredo v Bologno, so si izmenjali informacije, kako in kdaj nameravajo kreniti na pot - jaz žal ne grem, lahko pa kdo od tistih, ki greste, doda kaj več. Govora je bilo seveda tudi o raznoraznih izkušnjah, pripetljajih in podobnem, tudi okoli fejkerjev seveda nismo mogli, lastnika je zamenjal tudi kak kovanec. Zraven tega pa se je seveda pletlo še nešteto drobnih pogovorov o tem in onem, skratka spontano in zanimivo je bilo.
V živo smo spoznali tudi nekaj novih obrazov, ki jih do sedaj na srečanjih še ni bilo (coko, bochius, marijan) in s katerimi se bomo (upam) tudi v prihodnje še srečali.
Skratka, bilo je prijetno popoldne in večer in upam, da kmalu spet ponovimo.
P.S.: Če sem ta trenutek karkoli važnega izpustil, naj kdo od ostalih prisotnih dopiše.

Yes, a monk from the Holy Order of the Tracked Euro.Coko wrote:Hehe, Klapotec je na sliki LonaPo-EBTM(Mb01-09) 032.jpg videt ko kak menih v kloštru.

Na zdravje!