Originalni tekst je "Hits involving $place"
kjer je $place lahko država ali pa kraj in seveda moškega ali ženskega spola...
Najboljše kar mi pride na pamet je:
$place - število zadetkov:
$place - število vpisanih bankovcev:
Moderator: gergapsek

b100w11 wrote:Problem je v tem, da nimate pojma kako sem se moral boriti, da sem sploh prišel, do tega, da imamo napisano Prosecco / Prosek, Opicina / Opčine itd. itd.
Ker je slučajno eden izmed citymanagerjev italian je seveda bilo treba potem vpisati dvojezična imena še za kraje v jezikovno mešanem področju na slovenski obali.
btw z italianom se odlično razumeva in tudi sodelujeva... je pa v prvi vrsti italijan in bo najprej branil svoje "nacionalne" ineterese. (se strinjam je žalostno, da se pri takem projektu kot je naš ubadamo s tem, namesto, da bi dokazovali "združenost" Evrope)

Če že imam čas, potem te napake raje kar sproti odpravljam, namesto da jih zapisujem še dodatno sem in tratim čas.PS se ti ne zdi, da bi lahko v tej temi objavil napake, ki si jih opazil?

S pojavo novih petakov to ni več res, poleg tega ji sledi 11 števk, ne številk. Predlagam:Kako najdem serijsko številko?
Natisnjena je samo na eni strani (na drugi strani kot letnica), v zgornjem desnem in spodnjem levem vogalu bankovca. Sestavljena je iz ene črke kateri sledi 11 številk.