Si našel način, vidim, da se konstantno približuješ vrhu.
Dosežki
Moderator: gergapsek
Hvala Franci
,
za bližanje vrhu mi se ravno ne gre, ker se moram res boriti za številke bankovcev in nisem pri koritu kot jih je tukaj kar nekaj po mojih predvidevanjih. Bolj se borim za poštenost tukaj, kot si verjetno opazil tudi sam. Pa srečo imamo, da se v glavnem forumu vedno nekaj dogaja, ker tukaj na našem je bolj zaspano vse skupaj. Zato sem še extra vesel tvojega posta danes tukaj..
LP
za bližanje vrhu mi se ravno ne gre, ker se moram res boriti za številke bankovcev in nisem pri koritu kot jih je tukaj kar nekaj po mojih predvidevanjih. Bolj se borim za poštenost tukaj, kot si verjetno opazil tudi sam. Pa srečo imamo, da se v glavnem forumu vedno nekaj dogaja, ker tukaj na našem je bolj zaspano vse skupaj. Zato sem še extra vesel tvojega posta danes tukaj..
LP
Vse skupaj prav lepo pozdravljam.tomaz79 wrote:Si uposteval, da bojo zbrisal s.marijan-ove bankovce?![]()
Tudi po moji oceni jih bomo ujeli tam nekje zacetek julija. Je pa za pricakovat, da se bo vnos bankovcev v SLO se naprej manjsal.
Poleg tega pa Grki tako nakljucno vpisujejo bankovce, da je tezko karkoli napovedat
Sem novi član €-sledenja.
- tomaz79
- Euro-Expert in Training

Obstaja sum, da s.marijan vnasa izmisljene serijske stevilke. Sum se je pravzaprav ze dvakrat potrdil, ko je dobil zadetek z vnasanjem bankovcev z zaporednimi serijskimi stevilkami. Verjetnost za kaj takega je prakticno nic, ce privzamemo da bankovec ni bil del serije, ko je bil prvic vnesen.sorban wrote: Vse skupaj prav lepo pozdravljam.
Sem novi član €-sledenja.Zanima me, zakaj bodo s.marijan-u brisali bankovce.
Seveda je mozno, da si je serijsko stevilko izmislil tudi tisti, ki je bankovec prvic vnesel, ampak glede na to, da se je s.marijanu to zgodilo ze dvakrat, je bolj verjetno, da on vnasa izmisljene cifre. Moderatorji trenutno (upam) stvar preverjajo in ce se izkaze, da je vnasal lazne serijske, mu bodo (upam) vse vnesene bankovce izbrisali.
Upam, da nisem prevec zakompliciral in si priblizno razumel.
Fakerjev ne maramo
Čudni so tile dosežki
Pa saj ne, da bi si izmišljeval samo številke bankovcev, tudi njihove vrednosti vsevprek in res mislim, da ni prav, da imamo toliko nepravilne oziroma lažne statistike.
Poglejte samo, kolikokrat je s.marijan najboljši pri vpisovanju ob koncu dneva.
Pa je res?
Če je to dosežek?
Takih pa res ne maramo in to ni noben dosežek- vnašati izmišljene številke
Poleg tega pa ni rečeno, da bojo zbrisali njegove izmišljene bankovce.
Sedaj bo prehitel B I V O L a, no, ko bo prehitel mene, bom pa tudi jaz nehal z vpisovanjem in spet kaj takega napisal na forum, da bojo pol jokal, naj za božjo voljo ne bom tako aroganten in nevemkakšen še.
Poglejte samo, kolikokrat je s.marijan najboljši pri vpisovanju ob koncu dneva.
Pa je res?
Če je to dosežek?
Takih pa res ne maramo in to ni noben dosežek- vnašati izmišljene številke
Poleg tega pa ni rečeno, da bojo zbrisali njegove izmišljene bankovce.
Sedaj bo prehitel B I V O L a, no, ko bo prehitel mene, bom pa tudi jaz nehal z vpisovanjem in spet kaj takega napisal na forum, da bojo pol jokal, naj za božjo voljo ne bom tako aroganten in nevemkakšen še.
Ne sekirajte se in lepo vpisujte svoje bankovce še naprej
;
s.marijan bo pa itak sam ugotovil, da mu lažno vnešena količina številk ne pomeni nič, če nima niti enega zadetka. Imel jih je že nekaj lepih, pa smo poskrbeli, da mu jih je odneslo s takšno lahkoto, kot jih je pridobil. Človek verjetno nič ne pogleda na forum, da bi videl kolikokrat je že zabeležen kot Faker. Ko mu bodo resetirali njegov števec na 0, se bo pa "čudil" in razburjal, morda bo celo ponižno začel vpisovati bankovce na novo, kot je to napravil b.sovec.
Pa še izpuhteli s.marijan-ovi zadetki (morda jih je bilo še več) iz serij:
http://www.eurobilltracker.eu/notes/?id=28080290
http://www.eurobilltracker.eu/notes/?id=27895598
s.marijan bo pa itak sam ugotovil, da mu lažno vnešena količina številk ne pomeni nič, če nima niti enega zadetka. Imel jih je že nekaj lepih, pa smo poskrbeli, da mu jih je odneslo s takšno lahkoto, kot jih je pridobil. Človek verjetno nič ne pogleda na forum, da bi videl kolikokrat je že zabeležen kot Faker. Ko mu bodo resetirali njegov števec na 0, se bo pa "čudil" in razburjal, morda bo celo ponižno začel vpisovati bankovce na novo, kot je to napravil b.sovec.
Pa še izpuhteli s.marijan-ovi zadetki (morda jih je bilo še več) iz serij:
http://www.eurobilltracker.eu/notes/?id=28080290
http://www.eurobilltracker.eu/notes/?id=27895598
No, zame je to dosežek.
Zanimivo, da sem dobil 2 PM od dveh različnih članov foruma, ki imajo na stotine ( tudi preko 1000 ) objav na forumu z izrazi podpore pri odkrivanju lažnivcev oziroma z pripombo, da imajo tudi sami probleme z "šefi" na forumu, kar se tiče brisanja lažnih vpisov. S tretjim ( iz Nemčije ) pa sva komentirala dejanja na MSN-ju.
Zdaj pa imamo.
Kolikor toliko pravilno statistiko in nekako realno sliko dogajanja v SLO.
Vsaj tisto sliko, h kateri mi prispevamo svoj prosti čas in veselje.
Zanimivo, da sem dobil 2 PM od dveh različnih članov foruma, ki imajo na stotine ( tudi preko 1000 ) objav na forumu z izrazi podpore pri odkrivanju lažnivcev oziroma z pripombo, da imajo tudi sami probleme z "šefi" na forumu, kar se tiče brisanja lažnih vpisov. S tretjim ( iz Nemčije ) pa sva komentirala dejanja na MSN-ju.
Zdaj pa imamo.
Kolikor toliko pravilno statistiko in nekako realno sliko dogajanja v SLO.
Vsaj tisto sliko, h kateri mi prispevamo svoj prosti čas in veselje.
Dobro blago se samo hvali. Danes sem skompletiral bankovce po državah, ki so jih izdale. Irska se mi je dolgo izmikala.
First notes by countrycode:
1. note was the first
(N) (
27.01.2007 )
2. note was the first
(X) (
28.01.2007 )
10. note was the first
(S) (
04.02.2007 )
12. note was the first
(M) (
04.02.2007 )
13. note was the first
(U) (
04.02.2007 )
21. note was the first
(V) (
08.02.2007 )
46. note was the first
(L) (
18.02.2007 )
83. note was the first
(Z) (
27.02.2007 )
176. note was the first
(Y) (
24.03.2007 )
204. note was the first
(P) (
28.03.2007 )
249. note was the first
(T) (
02.04.2007 )
First notes by countrycode:
1. note was the first
2. note was the first
10. note was the first
12. note was the first
13. note was the first
21. note was the first
46. note was the first
83. note was the first
176. note was the first
204. note was the first
249. note was the first
- b100w11
- Forum Moderator

Prevod članka iz "Gazzetta dello Sport"
Več kot 103.000 uporabnikov vpisuje bankovce
Kam gredo € bankovci, ki jih uporabljamo?
Spletne strani, ki sledijo njihovi poti
Več kot 103.000 ljudi v Evropi odgovarja na ti dve vprašanji. Postavili so spletne strani na katerih vpisujejo postojanke tega potovanja po celini. Najbolj aktiven član je Ans iz Holandske od 22. novembra 2003 je vpisal 378.890 bankovcev. A italijanski uporabnik iz Rima, eden izmed 3.918 ki so vpisani v Italiji (25 aprila bo prvo Državno srečanje v Bologni) se Ansu približuje. Rimskemu uporabniku je ime Pincopallino&co in v zadnjem tednu je vpisal 4.039 bankovcev ter je tako na 7. mestu z vpisano vrednostjo 4,6 milijonov €. V bazo podatkov je namreč vpisal serijsko številko vsakega € bankovca po 5 in 100 , ki ga je dobil. nekateri izmed teh so že bili vpisani in tako se da ugotoviti njihovo pot. Včeraj je npr. honeyluv uporabnik iz Slovenije, uporabil bankovec za 20€ v Ljubljani - bankovec je natisnila Banca d'Italia (na osnovi serijske številke se lahko ugotovi izvor), ki ga je že prej vpisal uporabnik SeCReTJe - Belgijec, ki je bankovec dobil v kraju Assebroek 11. aprila 2005. Teh 20€ je torej prepotovalo 1.000 km v 711 dneh. In bankovec je prišel v dobre roke.
Tako, prevod na brzino! Upam pa, da je razumljiv...
Kam gredo € bankovci, ki jih uporabljamo?
Spletne strani, ki sledijo njihovi poti
Več kot 103.000 ljudi v Evropi odgovarja na ti dve vprašanji. Postavili so spletne strani na katerih vpisujejo postojanke tega potovanja po celini. Najbolj aktiven član je Ans iz Holandske od 22. novembra 2003 je vpisal 378.890 bankovcev. A italijanski uporabnik iz Rima, eden izmed 3.918 ki so vpisani v Italiji (25 aprila bo prvo Državno srečanje v Bologni) se Ansu približuje. Rimskemu uporabniku je ime Pincopallino&co in v zadnjem tednu je vpisal 4.039 bankovcev ter je tako na 7. mestu z vpisano vrednostjo 4,6 milijonov €. V bazo podatkov je namreč vpisal serijsko številko vsakega € bankovca po 5 in 100 , ki ga je dobil. nekateri izmed teh so že bili vpisani in tako se da ugotoviti njihovo pot. Včeraj je npr. honeyluv uporabnik iz Slovenije, uporabil bankovec za 20€ v Ljubljani - bankovec je natisnila Banca d'Italia (na osnovi serijske številke se lahko ugotovi izvor), ki ga je že prej vpisal uporabnik SeCReTJe - Belgijec, ki je bankovec dobil v kraju Assebroek 11. aprila 2005. Teh 20€ je torej prepotovalo 1.000 km v 711 dneh. In bankovec je prišel v dobre roke.
Tako, prevod na brzino! Upam pa, da je razumljiv...