Sumljivi bankovci

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

Post Reply
Helix
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Helix »

Nemorm vrjet zakaj so na svetu nepošteni ljudje in se vsaj tukaj nebi goljufalo :evil: prav jezi me to no 8O
ennaya
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by ennaya »

Zdravo vsem!

Tudi jaz se ne strinjam z goljufanjem, saj le to nima smisla, a se mi je zdaj že dvakrat zgodilo, da sem dvignila denar na bankomatu in dobila ven bankovce iz iste serije. Dvignila sem 4x po 10 evrov. Vem, da se sliši neverjetno, ampak se mi pa zdi škoda, da zaradi tega teh bankovcev ne bi vnesla v sistem. Še posebej, ker za vsak dvig še dodatno plačujem (do konca junija sem na Dunaju in glih nimajo bankomatov NLB). Nočem, da me zaradi tega kdo obtoži goljufanja!
Torej kaj v takem primeru narediti? Napisati opombo zraven ali kaj?
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

ennaya wrote:Zdravo vsem!

Tudi jaz se ne strinjam z goljufanjem, saj le to nima smisla, a se mi je zdaj že dvakrat zgodilo, da sem dvignila denar na bankomatu in dobila ven bankovce iz iste serije. Dvignila sem 4x po 10 evrov. Vem, da se sliši neverjetno, ampak se mi pa zdi škoda, da zaradi tega teh bankovcev ne bi vnesla v sistem. Še posebej, ker za vsak dvig še dodatno plačujem (do konca junija sem na Dunaju in glih nimajo bankomatov NLB). Nočem, da me zaradi tega kdo obtoži goljufanja!
Torej kaj v takem primeru narediti? Napisati opombo zraven ali kaj?
ennaya, mirno vpisuj bankovce, pa kjerkoli jih že dvigneš in pod opombo je seveda tudi dobro napisati ime banke, pošte, bankomata ali drugo in kraj dviga. Na poštah, bankah, hranilnicah, bankomatih in morda še kje občasno izdajajo še nove oz. popolnoma sveže bankovce, ki so zloženi po vrsti z isto kodo tiskarne oz. kratko kodo. V tem primeru se ti namreč ni treba bati, da boš v trenutku vpisa dobila zadetek (zadetek iz serije), za kar pa moderatorji nimajo milosti za brisanje vseh bankovcev določenega uporabnika :cry:. Teoretično je seveda tudi možno, da nekdo nekje nekaj plača s serijo novih bankovcev, ki lahko skupaj priromajo spet nazaj na banko, pošto ..., pa jih spet nekdo dvigne zaporedno zložene in lahko pride do zadetka; potem je treba pač to pojasniti moderatorjem, ki bodo to seveda razumeli in vam zato ne bo povzročena škoda :wink: .
Helix
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Helix »

Zakaj treba vpisovati pod opombe? Jaz nič ne vpisujem...kaj narobe?
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

Helix wrote:Zakaj treba vpisovati pod opombe? Jaz nič ne vpisujem...kaj narobe?
Helix, opombe so opcija, kjer se vsak sam odloči ali bo kaj napisal pod njih ali pa pustil prazne. Sicer boš pa sčasoma sama ugotovila, kdaj je potrebno kaj napisati pod opombe. V predhodnem članku sem imel seveda v mislih sveže bankovce, ki so še zloženi po vrsti (npr. "fresh notes from bank NKBM Tabor Maribor".
PIŠKOTEK
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by PIŠKOTEK »

Imamo dva fakerja iz Grosuplja SeXoLoG in nivre ,ki kar tekmujeta kdo bo več serijskih bankovcev vpisal :evil: :evil: :evil:
Matjaz
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Matjaz »

PIŠKOTEK wrote:Imamo dva fakerja iz Grosuplja SeXoLoG in nivre ,ki kar tekmujeta kdo bo več serijskih bankovcev vpisal :evil: :evil: :evil:
a to je slabo? :)
Niv€ska
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by Niv€ska »

Matjaz wrote:
PIŠKOTEK wrote:Imamo dva fakerja iz Grosuplja SeXoLoG in nivre ,ki kar tekmujeta kdo bo več serijskih bankovcev vpisal :evil: :evil: :evil:
a to je slabo? :)
Seveda je slabo... :evil: :evil: :evil: S PIŠKOTKOM se trudiva že od vsega začetka za lepo top lestvico in prav tako tudi polno ostalih aktivnih uporabnikov, potem pa se končno rešimo ENEGA fakerja in že prideta druga DVA... Kaj bo še? Mislim, da se bo tudi B I V O L U naježila koža ob pogledu na današnjo slovensko lestvico.

@PIŠKOTEK: Si slučajno nardil kakšen print screen?

LP,
Niv€ska
When I sleep I see €, when I wake up I see €, when I walk I see €, when I work I see €, when I'm hungry I EAT.

MY 1st HIT - 1st INT'L HIT :flag-de: Licht & Feuer - :flag-si: Niv€ska
Matjaz
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Matjaz »

jst pa ne vem o čem se gre...

sm zgleda preveč mlečn še tule.

ka mi lahk nekdo razlož po domač prosim? :)
Niv€ska
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by Niv€ska »

Vsakdo ima pravico vnašati bankovce in delati z njimi kar hoče, vendar pa je nemogoče, da nekdo vnese serijo bankovcev in dobi notri zadetek. Nove serije bankovcev lahko dobiš le na banki ali pa direktno ko jih pripeljejo iz trezorja, ko denar ni bil še nikoli uporabljen - torej nemogoče je dobiti zadetek.

Torej, kako ima lahko na primer nivre ali SeXoLog zadetek v seriji, ki je že zaokrožila. Najbolje da klikneš na vsakega uporabnika posebej in boš videl, da imata medsebojne zadetke in tudi enega italijanskega. Ko klikneš nanj, je Italijan napisal da je dobil nov bankovec v banki. In tako lahko poleg vsega tega še bolj trdno sklepamo, da gre za fakerje serij, ki so že zaokrožile. ;) Seveda gre najbrž za medsebojno tekmovanje in sodelovanje obenem - oba sta iz Grosuplja...
When I sleep I see €, when I wake up I see €, when I walk I see €, when I work I see €, when I'm hungry I EAT.

Matjaz
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Matjaz »

aha ok :)
hvala za razlago.
ve hate fakerje (v mojem besednjaku to označuje faker v smislu fuck ne v slimslu fake) ;) in je tak ko bi reku bejba al pa ne vem kaj... tko da mi zato ni šlo v glavo kaj ni vredo

but from now on i hate fakers ;) :twisted: :twisted: :twisted:
Matjaz
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Matjaz »

razn če grejo na banko po gotovino (friške bankovce) pa grejo pol kupt avto od druzga ki bo spet vnesel taiste bankovce :) LOL
Matjaz
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by Matjaz »

vidm da se mata nivre pa sexolog zlo rada :)
Niv€ska
Euro-Newbie
Euro-Newbie

Post by Niv€ska »

Zgleda imata nek poseben odnos, mogoče je tvoja razlaga o avtomobilih in drugačni interpretaciji lahko zelo pravilna :mrgreen:

riba-fish
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by riba-fish »

Ne skrbi Niveska. Poleg BIVOLA so naša grosupeljska modela opazili marsikje po Evropi. Tako, da je samo vprašnje časa, kdaj bosta začela z ničle.
Post Reply

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”