Težave s prijavo v EBT forum

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

Post Reply
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Težave s prijavo v EBT forum

Post by B I V O L »

To temo sem odprl zato, da bi lažje diskutirali v našem jeziku o težavah s prijavo v forum. Zadnje čase se z velikimi težavami ubada franci, ki mu nikakor ne uspe prijaviti se v EBT forum. Morda jih bo v prihodnosti imel še kdo.

Pa poglejmo, kaj svetuje avij:
avij wrote:
francxxx wrote:And i can even not ask for new password, because...it is simply impossible.
Really? Why do you think it's impossible? I've now sent you a password reset email, just in case.

Other things to consider:
1) delete all cookies originating from *.eurobilltracker.com
2) use the proper address for the forum, http://forum.eurobilltracker.eu/
3) some aggressive anti-spyware programs are known to be problematic, try disabling such programs

In case the problems persist, send an email to contact(at)eurobilltracker.com and I'll have a closer look.
avij wrote:I'm betting on cookie problems -- see the original suggestions. Other things to test:
4) use a different computer
5) use a different browser
Torej moj skromen prevod bi bil:

1) izbriši vse piškotke, ki izvirajo iz *.eurobilltracker.com
2) uporabi pravilen naslov za forum, http://forum.eurobilltracker.eu/
3) nekateri agresivni anti-spyware programi so znani kot problematični, poskusi jih onemogočiti.
avij stavi na težave s piškotki
4) uporabi drug računalnik
5) uporabi drug brskalnik (tole bi jaz najprej preizkusil, sam uporabljam IE7 in Firefox - Mozilla, ker imata oba dobre in slabe lastnosti en proti drugemu)

Še moj nasvet: poskusi najprej nastaviti v nastavitvah tvojega brskalnika vse na privzeto (tovarniško nastavljeno). Morda imaš varnostne nastavitve nastavljene na "visoko", privzeto je srednje, kolikor je meni znano. Jaz tudi pogosto opravim čiščenje piškotkov, začasnih (temp) datotek in zgodovine, ki jo nastavim na 1 dan (privzeto je 20 dni).
franci nelogiran

eh, počasi se mi ne da več

Post by franci nelogiran »

Moram res dobiti nekoga, ki mi bo to pospravilpo računalniku.....
Zdaj je bilo dober tedan v redu, ravnokar ugotovim, da se ne morem prijavit.
Mislim, ne morem se prijavit, enostavno ma vrže nazaj brez obrazložitve. Isti problem kot pred tednom. Ampak, pazi, nekje sem zabeležen, ker lahko zaprosim za novo geslo, ki mi je dodeljeno in se poskusim prijaviti, pa ga ne j***.
Pa zdaj bom poskusil oddati ta prispevek pod nickom franci, in mi seveda ne bo uspelo, ker je zaseden!!!
A da bi se prijavil, ne , to pa ne.
Na novo tudi ne registrirati, kje pa , ker je moj mail že registriran. :twisted:
Ah, pustimo zdaj to, petek zvečer je, gremo malo ven, če ne bom od utrujenosti zaspal za mizo......
....ko se mora človk zarad posla pr 40. začet z računalnikom ukvarjat, pol ni čudno, da gre vse narobe.....
na, pa še potrdilna koda za vsak post me čaka spodaj, ker nisem prijavljen.... :twisted:
franci spet

Post by franci spet »

Pa hvala, B I V O L, za tole temo, bom poskusil kasneje po tvojih navodilih....mislim, sploh ne vem, kako in zakaj je bilo zdaj 10 dni vse v redu, zdaj pa.....eh, gremo vn.
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

Franci, zanima me samo ena stvar: si se poskusil kdaj prijavit na drugem računalniku, saj teh možnosti imaš sigurno več? In če je na drugih računalnikih tvoja prijava brez problemov (probaj na večih), potem je tvoj PC res zastrupljen. Če pa bi imel težave s prijavo tudi na drugih računalnikih, potem je treba napako iskati drugje (zunaj) :idea: .
riba-fish
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by riba-fish »

Nisem glih računalniški mojster. Daj tvojmu , k ti daje internet reč naj te resetira. IP je verjetno problem- Po moje boš dobil novega
mednarodni zadetki: :flag-at: 14 :flag-fi: 5 :flag-it: 3 :flag-gr: 1 :flag-pt: 1 :flag-de: 4 :flag-sk: 1
franci nelogiran

eeeeeem

Post by franci nelogiran »

Hvala za nasvete, bom tako naredil, kot ste svetovali.
Seveda ni problema pri prijavi na druge forume, na druge strani in tako dalje.
Zaprosil sem maloprej za novo geslo, ga dobil, kliknil na link za aktivacijo, dobil potrdilo, da je račun reaktiviran, vpisal ( prekopiral ) novo geslo in.....čez sekundo in pol sem bil lepo nelogiran, kot da se sploh nisem poskusil prijaviti.
Mladi bi rekli : kr neki...
Dokler lahko bankovce vpisujem, ni panike :lol: :lol:
Ah, nimam možnosti prijavljat se na drugih računalnikih, žal.
Lep preostanek vikenda želim ... :)
franci
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by franci »

:twisted: :twisted: A v Explorerju mi pa lahko rata, a ??????????? :? :twisted: :? :twisted:
B I V O L
Euro-Master
Euro-Master

Post by B I V O L »

Franci, še eno vprašanje?

Ali uporabljaš slučajno kakšen "web accelerator" (pospeševalec odpiranja internetnih strani) :?: Poglej, če imaš v zgornjem kotu internet explorera ali firefoxa malo okroglo urico :idea: .
franci
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by franci »

Ma nimam nobene urce oziroma se ne spoznam na to---ja, na Firefoxu se tisti mali krogec zgoraj desno obrača pa na Explorerju zastavica plapola ob nalaganju strani, ampak to je menda normalno.
Sem pa rešil tako, da sedaj uporabim Explorerja za EBT Forum,. vse ostale stvari ( 98% časa ) pa delam v Mozilli.
In sem čisto srečen. :lol: :lol:
Hvala in lp. :)
Post Reply

Return to “Pogovor o straneh in sledenju evro bankovcev (Slovenščina)”