Sumljivi bankovci
Moderator: gergapsek
- LonaPo
- Euro-Master

Re: Sumljivi bankovci
Hja kaj naj rečem, ni še konec - še vedno ne ... se pa je že kar lep del
baze "spucal"
http://b100w11.sli.si/Lonapo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pišuka, namesto da bi vsak dan mel več zadetkov, jih mam vsak dan manj

- gergapsek
- Forum Administrator

Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.
Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.
- LonaPo
- Euro-Master

Če me spomin ne vara (po vseh teh mesecih/letih) .. je Niveska predala svoje EBT posle bratu (ko je odšla v ZDA .. ali nekaj takega) in je bila že takrat neka "mučka" s tem. Kje je nazadnje pristalo njeno geslo pa vpisi, pa kdo bi vedel.
Bo še pestra debata 2.5 v Ankori
Bo še pestra debata 2.5 v Ankori
http://b100w11.sli.si/Lonapo/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bochius
- Euro-Master

No pa odprimo novo podrubriko: Od prejšnjega tedna do danes (ko sem izgubil še dva zadetka) sem skupaj izgubil 6 zadetkov s fejkerji.. Kdo da več?SENGA1 wrote:Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.![]()
. Za temi zadetki pa sploh ne žalujem
![]()
![]()
Sploh ne vem kolko mi je šlo zadetkovbochius wrote:No pa odprimo novo podrubriko: Od prejšnjega tedna do danes (ko sem izgubil še dva zadetka) sem skupaj izgubil 6 zadetkov s fejkerji.. Kdo da več?SENGA1 wrote:Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.![]()
![]()
![]()
vem samo da jih je vedno manj
Če se ne motim, meni jih je šlo k vragu čez 70SENGA1 wrote:Sploh ne vem kolko mi je šlo zadetkovbochius wrote:No pa odprimo novo podrubriko: Od prejšnjega tedna do danes (ko sem izgubil še dva zadetka) sem skupaj izgubil 6 zadetkov s fejkerji.. Kdo da več?SENGA1 wrote:Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vem samo da jih je vedno manj
k a j a k wrote:Če se ne motim, meni jih je šlo k vragu čez 70SENGA1 wrote:Sploh ne vem kolko mi je šlo zadetkovbochius wrote:No pa odprimo novo podrubriko: Od prejšnjega tedna do danes (ko sem izgubil še dva zadetka) sem skupaj izgubil 6 zadetkov s fejkerji.. Kdo da več?SENGA1 wrote:Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vem samo da jih je vedno manj![]()
... pa bomo preživel
.
No to pa je že cifra za pop.....!
- bzajc
- Euro-Expert in Training

Moj zadetek št. 600 je kr iznenada postal postal 593.
- bochius
- Euro-Master

No, pa lahko zapremo rubriko. Imamo zmagovalca.k a j a k wrote:Če se ne motim, meni jih je šlo k vragu čez 70SENGA1 wrote:Sploh ne vem kolko mi je šlo zadetkovbochius wrote:No pa odprimo novo podrubriko: Od prejšnjega tedna do danes (ko sem izgubil še dva zadetka) sem skupaj izgubil 6 zadetkov s fejkerji.. Kdo da več?SENGA1 wrote:Tak kak napreduje mislim da se bomo šli katerenu so zbrisali več zadetkovgergapsek wrote:Ne žaluj za njimi, ker itak niso bili resnični. Upam pa, da se bo to počasi umirilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vem samo da jih je vedno manj![]()
... pa bomo preživel
.
ti bomo pa se enkrat za st. 600 cestitalibzajc wrote:Moj zadetek št. 600 je kr iznenada postal postal 593.
- rtone83
- Euro-Regular in Training

Zaenkrat samo en zadetek manj.
Zadetki - 303
44
14
3
2
3
1x Hungary (do 09.11.2012)
- bzajc