Zadetki

Tukaj izrazite svoje mnenje o straneh, objavite svoje želje, predloge, ideje ...

Moderator: gergapsek

SENGA1
Euro-Expert
Euro-Expert

Re: Zadetki

Post by SENGA1 »

bzajc wrote:
tejtej wrote:
Matuc wrote:Ne da bi mel kaj proti Petek&Co ampak teli njegovi zadetki z nama me že kar malo živcirajo. Danes njegov 20 zaporedni zadetek z nama... Že kar malo dolgčas! :)
Sem že razmišljal o tem iz podobnega razloga. Ob tako močnem vpisovalcu v soseščini bo verjetno bolj zanimivo, če znižam procent vpisanih petakov.
Jaz si ne upam it več na Abanko v Velenje, ker sem že 2x dobil njegov paket petakov.
Praj vam ni blo všeč, zdaj vam ni všeč :cry: :cry:
Pustite naj vpisujeta pa pika, saj vpisujeta pošteno

l.p
tejtej
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by tejtej »

SENGA1 wrote:Praj vam ni blo všeč, zdaj vam ni všeč :cry: :cry:
Nimam pripomb glede poštenosti vpisovanja. Ampak glede na moj hit ratio za petake (26), si bom našel nove cilje, motivacijo in taktiko vpisovanja. Recimo zadetek s njim/njo.
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

tejtej wrote:
SENGA1 wrote:Praj vam ni blo všeč, zdaj vam ni všeč :cry: :cry:
Nimam pripomb glede poštenosti vpisovanja. Ampak glede na moj hit ratio za petake (26), si bom našel nove cilje, motivacijo in taktiko vpisovanja. Recimo zadetek s njim/njo.

Mene pa ne moti saj sem z njim dobil v 3 mesecih skoraj 150 zadetkov. Bolj mi je zanimivo kje vse jih je staknil in nekateri imajo kar dolgo kilometrino, glede da vpisujem šele dobro leto. Naj kar še naprej vpisuje bomo na skupni lestvici še kakšno državo prehiteli, Rafaelus bo hitreje prišel do 1000 zadetkov :D
tejtej
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by tejtej »

Prvi zadetek za uporabnika/co, ki se je specializiral/a za dvajsetake. Čestitam.
kanalskikolovrat
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by kanalskikolovrat »

Bochius

Ta pa ima res dolgo brado, čestitke

http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=86875581" onclick="window.open(this.href);return false;
bochius
Euro-Master
Euro-Master

Post by bochius »

kanalskikolovrat wrote:Bochius

Ta pa ima res dolgo brado, čestitke

http://si.eurobilltracker.com/notes/?id=86875581" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala. Pa še ugrabljen je bil na "tujem" ozemlju. :mrgreen:
gergapsek
Forum Administrator
Forum Administrator

Post by gergapsek »

Čestitke za tega starca, bochius. Fantastično :D
bochius
Euro-Master
Euro-Master

Post by bochius »

gergapsek wrote:Čestitke za tega starca, bochius. Fantastično :D

Zanimivo je, da kljub "starosti" bankovec še kar OK. Ker bo že jutri najverjetneje znova v obtoku, sem si ga za spomin poskeniral. :mrgreen:
bzajc
Euro-Expert in Training
Euro-Expert in Training

Post by bzajc »

Čestitke, si mi ga vzel pred nosom :mrgreen: Vidim, da si bil spet v mojih koncih in nabasal celih 100 komadov :note-5: petka& co .
bochius
Euro-Master
Euro-Master

Post by bochius »

bzajc wrote:Čestitke, si mi ga vzel pred nosom :mrgreen: Vidim, da si bil spet v mojih koncih in nabasal celih 100 komadov :note-5: petka& co .
Ja, tudi to. :|
mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Ker se nekaterim teden oziroma dan začne in konča z EBT vpisovalci skupine Petek&co in ne morejo brez komentarjev naj nam prosim nekdo obrazloži ali je skupina Petek@co storila kako napako, ko je njen predstavnik položil denar na svoj osebni račun na Abanki. Včasih je potrebno dati tudi cesarju, kar je cesarjevega. Po našem skromnem mnenju veje iz pisarije vpisovalca dzajca čista zavist nad rezultati, ki jih dosega naša skupina. O delu mariborske naveze ne bomo izgubljali besed.
To da se bo to dogajalo tudi v bodoče, da bodo vpisovalci naleteli na večjo količino vpisanih bankovcev skupine Petek&co se žal ne bo dalo izogniti.
Na željo dzajca pa mu Dobrno in s tem Hotel Vita lahko zasujemo z rabljenimi že vpisani bankovci, da bo lahko diskutiral še naprej. To nam ne bi smel biti problem, saj vpisujemo ca 1000 bankovcev dnevno, katerih veliko večino tudi vsakodnevno razsejemo. Na Velenje in okolico tako pride ca 200 bankovcev dnevno. To da trgovine, črpalke polagajo dnevni izkupiček ( tudi naše petake ) na svoje račune tudi ni zanemarljiv podatek.
Že večkrat smo napisali, da je vsaka dobronamerna kritika dobrodošla, šikaniranje in Kalimerovske opazke pač ne. Namesto, da se z nami veselite naših rezultatov , raje poskušate svojo negativno energijo prenašati na našo skupino. Ko je Mojzes spisal 10 božjih zapovedi, je modri človek pozabil enajsto; Brigaj se zase!
Lahko pa proglasimo status quo in o tej in podobnih temah ne pišemo več.
V imenu skupine Petek&co mitjajp z EBT-jevskimi pozdravi!
Na eventualen odgovor boste morali počakati, ker pojutrišnjem odpotujem za 10 dni v Iran
:D
mitjajp
bochius
Euro-Master
Euro-Master

Post by bochius »

Ker sem po prepričanju avtorja gornjega posta najverjetneje del mariborske naveze bi pripomnil, da sem na to ponosen, saj mi ni znano, da bi ta naveza na EBT-ju počela kadarkoli kakršnekoli bedarije, razen morda te, da se je preveč uvarjala z (exfejkersko) navezo Petek&co. Pa vseeno, vse dobro v Iranu.

Lp :wink:
Rafaelus
Euro-Regular
Euro-Regular

Post by Rafaelus »

Sam sem malo nazaj hvalil Petek@co da veliko vpisujejo in sem tega vesel in tudi tle mu pritegnem glede nekaterih iz mariborske naveze sem imel zelo slabo izkušnjo in sem tedaj v besu pobrisal vse svoje poste. Nihče pa me ni nikoli vprašal kaj je bil povod. Bodimo pozitivni tudi do mitjapa in sedaj njegove skupine čeprav ga je nekaj časa biksal. Tudi ostali vpisovalci nismo dobene ovce in smo si pač različni. Vpisujte in radi se imejte. Starosta Rafaelus ma vas spet rad :D
mitjajp
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by mitjajp »

Ko si najbolj besen je najbolje iti s prijateljem na pivo, pogledati kako bohotno damo in vse skupaj prespati. Po vsakem dežju, posije sonce. Za zimo pa izbruhne pomlsd, pa je ves svet lešpi.
Kot rečeno: imejmo se radi!
:D
mitjajp
kanalskikolovrat
Euro-Regular in Training
Euro-Regular in Training

Post by kanalskikolovrat »

Magični ples številk:
370.zadetek 370 dni

Hvala Rafaelus
Post Reply