nickx wrote:ne najdem prav nobene besedne igre v taki nagnusni napaki - podobno kot nikakor ne morem pozitivno sprejeti lasu v juhi ali gliste v solati
nickx wrote:ne najdem prav nobene besedne igre v taki nagnusni napaki - podobno kot nikakor ne morem pozitivno sprejeti lasu v juhi ali gliste v solati
Filip?
Skrb za slovenščino in avatar sta mi znana z mojega drugega foruma. Samo ugibam.
Lep pozdrav vsem! Že nekaj časa občasno spremljam forum, sedaj pa sem se odločila, da se vam tudi sama pridružim, da kako rečemo . Imejte se lepo pa čim več zadetkov vam želim
Vpisujem bankovce namest Niveske dokler je ne bo nazaj pa sm se hotu predstavt. Ker ne ve kdaj bo pršla bom spremenu nick tko da ne bo kdo mislu da je zginla sam kokr zdj kaže je ne bo kmal nazaj in mi je odstopila vpisano ker gre za identičen dnar jst mam pa interes vpisvat. Mogoče bo kdaj še kej več kokr pr njej sam zdj slabo kaže
BoSsCo wrote:Vpisujem bankovce namest Niveske dokler je ne bo nazaj pa sm se hotu predstavt. Ker ne ve kdaj bo pršla bom spremenu nick tko da ne bo kdo mislu da je zginla sam kokr zdj kaže je ne bo kmal nazaj in mi je odstopila vpisano ker gre za identičen dnar jst mam pa interes vpisvat. Mogoče bo kdaj še kej več kokr pr njej sam zdj slabo kaže
Vredu BoSsCo, vse je lepo in prav, kar se tiče tvojega nadomeščanja Niv€ske .
Vendar vsaj malo pa upoštevaj naš slovenski jezik in ne skopari z vejicami .