Stanje 3.10.09:
bzajc: 40275 bankovcev (23.9.09);
Dioniz: 12306 bankovcev (29.9.09);
woca: 11502 (1.10.09);
gergapsek: 9625 bankovcev (12.9.09).
SKUPAJ: 73708 bankovcev.
Moderator: gergapsek

OK, hvala.gergapsek wrote:Ni mi urejat cele tabele z vsemi zastavicami, je pa na ogled tukaj.

Jaz sem tudi danes dobil zelo star sveženj bankovcev. Niso bili povezani skupaj, ampak vzeti iz predala. Zadetka ni bilo nobenega.LonaPo wrote:Opazila sem, da je Banka Slovenije začela pošiljat iz trezorja zelo stare paketke (ta je že moj 6 - staro/novi, z zelo dobro ohranjenimi bankovci), zato tudi takšni lepi dnevi

Super. Bom počakal, da posodobiš, pa bom potem dodal.LonaPo wrote:Moja statistika je objavljena tukaj: http://b100w11.sli.si/Lonapo" onclick="window.open(this.href);return false; , delana na 05.08.2009 22:25:34 in bo prihodnji teden (če bo volja) posodobjena.
Saj to lahko še vedno narediš. Verjetno so vsi naenkrat vpisani, samo malo pobrskaš po svoji bazi.LonaPo wrote:Kaj se paketkov tiče ... no jaz sem v 3 od 9 starih paketkov imela celo zadetekŠkoda da takrat ni bilo te teme bi naredila statistiko kakšni bankovci so bili noter.

Čimveč lepih dni želim, pa kakšen deževen naj bo zraven, da ne bo preveč dolgočasno...LonaPo wrote:Ok, če mi bo drugi teden na Pohorju fullll dolgčas (beri: bo dež) potem bom tudi brskala po bazi

Uh, tile se dobijo že kar dolgo časa. Mislim, da sem prve opazil februarja 2009 (G007/P), potem je bilo malo zatišja in nato spet ogromno novih G006 (in nekaj malega tudi G005).franci wrote:Na Dolenjskem pa so sedaj v modi čisto novi bankovci zain sicer kombinacije G / P, torej novi iz
Dobijo se na bankomatih NLB.