Jaz si jih spišem v notepad/beležko, potem pa jih samo z naprednim obrazcem kopiram noter. Se mi zdi bolj enostavno kot vsakega posebej tam notri vpisovat in matrat miško ter prste. Tako da, pistvu jih lahko 25 vpišeš v borih 5 sekundah v obrazec, če že hočeš, kar pomeni za tistih 3087, okoli 611,7 sekund v obrazcu = dobrih 10 minut. Zato pa izgleda to vse tako
Če imaš pa 10 kolegov, ki vsi vpisujejo v ta nick, bi pa vsak svoj delež sigurno opravil povprečno v eni urci (če le ni kakšna iber počasnela vmes

), potem pa lahko vržejo skupaj in en samo prenese v sledilnik
Koliko porabiš pa prej za vpis v notepad, bi pa po lastnih izkušnjah rekla, da za 50 bankovcev porabim zvečer cca. od začetka NYPD do prvih reklam, torej jih v celotnem NYPD (s tem, da še malo poškilim zraven kaj pri njih dogaja) teoretično lahko vpišem okoli 200. ČE bi jih toliko imela
Na dan jih vpišem tam od 20 - 50, odvisno koliko časa imam. Povprečje v tem mesecu je 47 pa še nekaj drobiža
Vpisujem redno, skoraj vsak dan, večer, noč - kakor mi pač čas dopušča. Ne vpišem jih le, ko me ni doma, to so ponavadi vikendi ali pa kakšni prazniki - treba izkoristit vse proste dni dandanes ob takem tempu.