Lep pozdrav!
Moderator: gergapsek
-
Asiamaniac
- Euro-Master

-
JabukJanezBanana
- Euro-Newbie

Pozdravljeni vsi skupaj! Tudi jaz sem pred kratkim našel stran in sem vpisal 10 bankovcev.
Vse skupaj se mi zdi kar zanimivo
Bom kar nadaljeval z vpisovanjemin mogoče se bodo tudi moji bankovci kdaj srečali 
Mogoče se bodo pa najini bankovci kmal srečal
LP, s_matija
JJB praviš, da si iz Novega mesta?! Potem sva pa sokrajanaJabukJanezBanana wrote:Pozdravljeni![]()
Do sedaj sem vpisal 24 bankovcev, od tega enega iz Irske in enega iz Finske (večina jih je nemških oz. avstrijskih). Še nobenega zadetka.
username imam pa isti kot tu. (JabukJanezBanana, Novo mesto, Slovenija)
Želim vam uspešno vpisovanje in veliko zadetkov
LP, s_matija
-
JabukJanezBanana
- Euro-Newbie

možnosti so nekak 1:10000, ali ipaks_matija wrote:Pozdravljeni vsi skupaj! Tudi jaz sem pred kratkim našel stran in sem vpisal 10 bankovcev.Vse skupaj se mi zdi kar zanimivo
Bom kar nadaljeval z vpisovanjemin mogoče se bodo tudi moji bankovci kdaj srečali
JJB praviš, da si iz Novega mesta?! Potem sva pa sokrajanaJabukJanezBanana wrote:Pozdravljeni![]()
Do sedaj sem vpisal 24 bankovcev, od tega enega iz Irske in enega iz Finske (večina jih je nemških oz. avstrijskih). Še nobenega zadetka.
username imam pa isti kot tu. (JabukJanezBanana, Novo mesto, Slovenija)
Želim vam uspešno vpisovanje in veliko zadetkovMogoče se bodo pa najini bankovci kmal srečal
![]()
LP, s_matija
pred tednom sem vpisal prvi zadetek
http://www.eurobilltracker.eu/notes/?id=26686210
- zzzaspanka
- Euro-Newbie

evo še jaz sem se registrirala na forum (na strani sem pa že dlje časa)
nism kej preveč pridna z vnašanjem bankovcev, ampak mi je končn uspel nardit en zadetek
no... neki temu podobnega, ker je time difference = 0 days, s tem, da je nastal po čisto regularni poti
tomaz79 (predvidevam, da je isti nick), zakaj nisi mal počakaaaal s tem bankovcem
tomaz79 (predvidevam, da je isti nick), zakaj nisi mal počakaaaal s tem bankovcem
etty, pridna si ti puncaetty wrote:nism kej preveč pridna z vnašanjem bankovcev, ampak mi je končn uspel nardit en zadetekno... neki temu podobnega, ker je time difference = 0 days, s tem, da je nastal po čisto regularni poti
![]()
Kar se pa 0 dni (avtomatsko) moderiranega zadetka tiče, pa prosi moderatorje, da ti zadetek razmoderirajo oz. napravijo vidnega (please unmoderate this my hit, because ...). Temu je med drugim namenjena seveda samo ena tema EuroBillTracker Users \ Suspicious notes and users; pa ne reči, da ne znaš angleško kot Sorban, ki vpisuje bankovce s hitrostjo kot je vozil Schumacher v svojih najboljših sezonah
- LonaPo
- Euro-Master

Zdravo! Sicer že dalj časa vpisujem bankovce, ampak šele danes sem si vzela čas da se spravim registrirat na forum.
Pri nas vpisujemo vsi bankovce. "Okužila" sem mamo in atija, pa sestro, babici po moje ni jasno zakaj vsakega 2x gledam
v glavnem prav hobi se je iz tega razvil. Pa sem mislila da me bo minilo - ampak danes po 3 mesecih in 3 dneh sem še vedno "pridna".
Lepo se imejte, fajn vpisujte.. upam da se zadanemo kmalu
Pri nas vpisujemo vsi bankovce. "Okužila" sem mamo in atija, pa sestro, babici po moje ni jasno zakaj vsakega 2x gledam
Lepo se imejte, fajn vpisujte.. upam da se zadanemo kmalu
Pozitivno razmišljaš, ampak pišeš pa malo na čuden način. Hvala za kompliment, ko si že ta post dal v temo Lep pozdrav! vendar zadnje besede pa nimam na nobenem forumu, kar niti ni moj namen niti o zadnji besedi nikoli ne razmišljam.riba-fish wrote:Nič ne bom lepega pisal. Ampak ta naš B I V O L je na vseh forumih in ima vedno zadnjo besedo. Nič hudega. Ampak meni gre na živce! (moderator?)
lp vsem Matjaž
Kar te pa v resnici žuli, mi pa lahko mirno napišeš v pm ali pa v katero drugo temo in boš tudi dobil spodoben odgovor
Se ti opravičujem...B I V O L wrote:Pozitivno razmišljaš, ampak pišeš pa malo na čuden način. Hvala za kompliment, ko si že ta post dal v temo Lep pozdrav! vendar zadnje besede pa nimam na nobenem forumu, kar niti ni moj namen niti o zadnji besedi nikoli ne razmišljam.riba-fish wrote:Nič ne bom lepega pisal. Ampak ta naš B I V O L je na vseh forumih in ima vedno zadnjo besedo. Nič hudega. Ampak meni gre na živce! (moderator?)
lp vsem Matjaž
Kar te pa v resnici žuli, mi pa lahko mirno napišeš v pm ali pa v katero drugo temo in boš tudi dobil spodoben odgovor, ta tema pa seveda po mojem prepričanju ni namenjena takšnim sortam člankov, kar je razvidno že iz samega naslova teme
.
LP m